İntikam Kurtlar Vadisi Pusu`yu Geçebilir mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

İntikam Kurtlar Vadisi Pusu`yu Geçebilir mi?

• Evet, geçer

Oy: 8 27.6%
  • Hayır, geçemez

Oy: 18 62.1%
  • Zirve sık-sık el değiştirir

Oy: 3 10.3%

• Kullanılan toplam oy
    29
KVP'nin son sezonu olacağına inanmıyorum açıkçası...

- - - Ekleme - - -

Fks14, Berkun Oya diye tekrar tekrar yazıyorum, her kesim konusunu düşün bi. :)

Berkun Oya aslında Son dizisiyle iyi bir senaryo yazmıştı ama çok fazla yoruyordu izlerken.

diyorum ya sana vadi show tv de tam 3 ay boyunca oynamadı 2009 un başlarında sonra stara geçti ayda en fazla 2 kere oynuyodu uefa maçlarını star yayınlamak zorundaydı resmen rezillikti ya vadiden çok seyirci kopardı o dönem
Aga Bence Star Vadiyi Daha Erkene Atıp Oynatabilirdi O dönem.

bu sefer geçemez vadi 2 yılki vasatlığından arınmış bi şekilde gidiyor ihtiyarlar konusu diziye başka bi hava getirdi böyle giderseler geçemezler veda bile 4 reyting zorlan aldı .d

Soru yanlış. İntikam, 20 Dakika'yı geçebilir mi olacaktı ki geçemezdi 20 Dakika rahat geçer...

Eğer senaryo sevilirse geçebilir ya da başa baş gidebilirle diye düşünüyorum.Ama şuandaki düşüncelerimle ilk haftalarda orta halde ilerleyecektir.Daha sonrasını senaryo gidişatıyla anlayacağız.

Şimdi ben geçer diyorum da ilk bölümüyle belki olmayabilir ama senaryo ilerledikçe geçebilir

Şimdi bu yorumu yapınca Kurtlar Vadisini seviyorum diye koruyorum zannedeceksiniz ama cidden arkadaslar komik olmayın şu an 40 share alan bir diziyi gelip yeni bir dizi gececek mi diyorsunuz?
Ben buna gülerim.. :D

Bence totalde geçmesi imkansız gibi ama a/b'de şansı var zaten 11 alsa zirvede olur :))

KVP'nin son sezonu olacağına inanmıyorum açıkçası...

- - - Ekleme - - -

Fks14, Berkun Oya diye tekrar tekrar yazıyorum, her kesim konusunu düşün bi. :)

endgame ben de tekrar yazıyorum son u kendi yazdı bu adam burda olanı yazacak sorun çıkmaz

- - - Ekleme - - -

vadi maç varmış ara vermiş düşmüş lafları bahane olmaz yaprak dökümü milli maçları geçiyordu daha ötesi var mı:D