İntikam Kurtlar Vadisi Pusu`yu Geçebilir mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

İntikam Kurtlar Vadisi Pusu`yu Geçebilir mi?

• Evet, geçer

Oy: 8 27.6%
  • Hayır, geçemez

Oy: 18 62.1%
  • Zirve sık-sık el değiştirir

Oy: 3 10.3%

• Kullanılan toplam oy
    29

DR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
10,082
Puanı
1,061
Evet arkadaşlar. Soru gayet açık.

Beren Saat ile Necati Şaşmaz 2 kez karşılaştılar.

Necati Şaşmaz Kurtlar Vadisi ile Beren Saat ile Aşkı Memnu ve Fatmagülün Suçu Ne? ile yarıştılar.
Kurtlar Vadisi ilk başlarda Aşkı Memnuyu geçerken, daha sonra Aşkı Memnu atağa kalktı ve Kurtlar Vadisi Pusuyu geçmişti.
Fatmagülün Suçu Ne? ile karşılaşırken ise Kurtlar Vadisi Pusu yalnızca 5 kez geçebilmişti Fatmagülü.

Şimdi Ocak ayında Beren Saat yeni dizisiyle Kurtlar Vadisi Pusuyu geçebilir mi?

0.jpg

kurtlar-vadisi-pusu.jpg

Son düzenleme:
geçemez açık ve net.totalde özetini geçemez

- - - Ekleme - - -

hee bu arada revan 2 kez karşılaşmadılar vadi tekrarıyla aşka sürgünde karşılaşmıştı bi süre onu da ekle istersen :d tekrar ama geçiyodu bereni

Asla geçemez gibi iddialı bir mesaj yazmak istiyorum. :)

İntikam'ın tutmayacağını ve bunun nedenlerini daha önce defaatle yazmıştım, merak eden varsa yine yazabilirim. :)

şunu da belirtim aşkı memnu atağa falan kalkmadı vadi 3 ay boyunca oynamadı starda 2 3 haftada bir oynamaya başladı ve anca öyle geçebildi :D

Kurtlar Vadisinin son sezonu zaten. Dolayısıyla bu yıl zirveyi korumasını bekliyorum, çok etkili olması lazım, sahneleri Aşk-ı Memnu gibi birşey olması lazım :)

Geçer her iki grupta da. Çünkü Beren Saat faktörü var ve senaryo tüm kesimleri hitap edecektir.

Kurtlar Vadisinin son sezonu zaten. Dolayısıyla bu yıl zirveyi korumasını bekliyorum, çok etkili olması lazım, sahneleri Aşk-ı Memnu gibi birşey olması lazım :)

KVP'nin son sezonu olacağına inanmıyorum açıkçası...

- - - Ekleme - - -

Geçer her iki grupta da. Çünkü Beren Saat faktörü var ve senaryo tüm kesimleri hitap edecektir.

Fks14, Berkun Oya diye tekrar tekrar yazıyorum, her kesim konusunu düşün bi. :)

vadi aşkı memnuyu baya baya geçti starda bile geçiyodu hatırlarsınız ayda 1 ya da 2 kez oynuyodu vadi starda :d unutmuştuk resmen :d show tv de tam 3 ay oynamadı.fatmagül de ise malum agb(reklamda reytingi artan dizi fatmagül) :D 2.si sezon tnt faciası.

şunu da belirtim aşkı memnu atağa falan kalkmadı vadi 3 ay boyunca oynamadı starda 2 3 haftada bir oynamaya başladı ve anca öyle geçebildi :D
Zirvede olması ayrı, atağa kalkması ayrı. 15-18lere yükseldi Aşkıı Memnu. Bu atak değilde ne?

fks14 ün arası benle iyiyken totalde hayatta geçemez ab de belki derdi dün aramız bozulunca geçer diyo :d :d

diyorum ya sana vadi show tv de tam 3 ay boyunca oynamadı 2009 un başlarında sonra stara geçti ayda en fazla 2 kere oynuyodu uefa maçlarını star yayınlamak zorundaydı resmen rezillikti ya vadiden çok seyirci kopardı o dönem