İntikam Kurtlar Vadisi Pusu`yu Geçebilir mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

İntikam Kurtlar Vadisi Pusu`yu Geçebilir mi?

• Evet, geçer

Oy: 8 27.6%
  • Hayır, geçemez

Oy: 18 62.1%
  • Zirve sık-sık el değiştirir

Oy: 3 10.3%

• Kullanılan toplam oy
    29
kenan ın kalıba bak bi de kıvanca kenan 3-4 cm daha uzun kenan 1.90 kıvanç 1.86 falan kenan tek yumruk atsa kıvanç 5 kez döner o derece :d

images

bariz 3-4 cm var aralarında

- - - Ekleme - - -

aga kenan mehmet kosovalıken bu kıvanç behlül dü yapma gözünü sevim kenan la bunu bir mi tutmak kenan a hakarettir aga ya :D

vadiciler desterenni 7D gözlüğünü takmşılar keananı daham geçen yazki göbekli görüntülerine bakın :D bir de aradaki yaş farkına bakın :d

Küçüklüğümden Beri Kenan İmirzalıoğlu Hayranıyımdır.Kenanın Çok Dizilerini İzledim.Deli Yürek,Acı Hayat,vb.Ama Şimdi Necati Şaşmaz Hayranıyım:D

kenan efsanevi bi adamdır yürüyen karizma miroğluyla efsane oldu kosovalıyla coştu ezelle tavan yaptı mahirle şova devam ediyo :D erkek erkek :D

necati şaşmaz ı polat diye yazıp diğerlerini gerçek adlarını yazman objektif olmadığını kanıtı :D

yakup cevap açık ara kuzey güney öbgzk de ne oyunculuk ne senaryo ne başka bişey 0 0 dip yapmış bi dizi :d :d

Bence İlk Bölümüyle A/B`de zirveyi alır. Daha sonra hikaye işlendikce Totalde de zirveyi ele geçirir :)

benim en sevdiğim 4 oyyuncudan biridir necati şaşmaz gürkan uygun oktay kaynarca kenan imirzalıoğlu en sevdiğim dizi karakteri tartışmasız çakır

- - - Ekleme - - -

Bence İlk Bölümüyle A/B`de zirveyi alır. Daha sonra hikaye işlendikce Totalde de zirveyi ele geçirir :)

veda gibi :d

benim en sevdiğim 4 oyyuncudan biridir necati şaşmaz gürkan uygun oktay kaynarca kenan imirzalıoğlu en sevdiğim dizi karakteri tartışmasız çakır

- - - Ekleme - - -

veda gibi :d

veda da kim var star hepsi işleri batık isimler ayrıca dönem de öçok skıcı çok işlendi :D

vadide 77 başrol öldü en çok izlenen dizi sorun yok :D
öbgzk yakında biü ye geçileceği için sorun yok :d

Takas sen benin pazr r. Sonuclari cvabima cvp bile verememissin her zaman son noktayi ben koyuyom :d sikildim ,senin bana cvp yazmani bile bitiren ;gercekci bi yorum yazmaktan :d

yav he he yakup reyiz number one :d :d son noktayı koymak reyizin işi her daim :d

- - - Ekleme - - -

xemre tabi canım vadide senaryo yok my de var ama :d :d :d