Yukarıda gösterdiğim sahneleri izlermisin sence öbgz bu kadar etkileyici sahneler var mı ?
izlemi,ştim önceden morg sahnesi alinin ölümü
Yukarıda gösterdiğim sahneleri izlermisin sence öbgz bu kadar etkileyici sahneler var mı ?
izlemi,ştim önceden morg sahnesi alinin ölümüdaha etkileyicilerini de gördüm kıvanç çok iyi olabilir ama başka oyunclar da var mesela banu ve kuzeyin annesi çok yeteneksizler diziye bütün olarak bak
![]()
Rol gereği öyle handan hanım![]()
rolü kötü değil oyunculuk olarak iyi değil bu kadını kaybolan yıllarda da izlemiştim daha iyiydi orda![]()
Kuzey güney zeynep sami hepsi başarılı dizide.![]()
dalga geçiyo galiba handan hanım adamımdı kuzey güney de süper oyuncu sen asıl kendi izlediğin diziye bak heykel gibi duruyo halit ergenç o mu oyunculuk![]()
güneyin babası sami mustafa dalkıran mıydı avkıran mıydı o adam süper ötesi oyuncudur kınalı kar da cabbar ağa rolüyle efsane oldu adam müthiş oyuncu kıvanç için aynı şeyleri diyemicem çok abartarak oynuyo bence banu desen o da süper oyuncu barış desen o da ferhat ı söylemeye gerek yok
Aga yorum çok doğruda en başarılısı kıvanç hiç süphe yok![]()
koskoca polat alemdar mıaga bana doğal gelmiyo çok abartarak oynadığını düşünüyorum kuzey güneyi bıraktıysam bir bu kıvancın yüzünden 2 de ve en önemlisi o gıcık cemre yüzünden aşırı gıcık kaptım o kızakıvanç bi adamı dövmüştü dizide adı sümermiydi neydi onu çocuk gibi tokatlamıştı orda soğudum özellikle lan koskoca polat alemdar bi adamı öyle dövemez mahalle delikanlısı kuzey bebe döver gibi adam dövüyo
![]()
aga bana doğal gelmiyo çok abartarak oynadığını düşünüyorum kuzey güneyi bıraktıysam bir bu kıvancın yüzünden 2 de ve en önemlisi o gıcık cemre yüzünden aşırı gıcık kaptım o kızakıvanç bi adamı dövmüştü dizide adı sümermiydi neydi onu çocuk gibi tokatlamıştı orda soğudum özellikle lan koskoca polat alemdar bi adamı öyle dövemez mahalle delikanlısı kuzey bebe döver gibi adam dövüyo
![]()
xemre biz dizi karakterleri olarak söylüyoruz kıvanç gerçekte böyle mi sanıyon![]()
nerden biliyon gerçekte öyle olacağını ikisi de aynı boyda fizik olarak fark yokona bakarsan ezelde bu kıvanç konuk oyuncu olarak gelip kenan ı dövmüştü![]()
normalde kenan kıvanca 1 yumruk vursa kıvanç 5 kez döner etrafında
![]()
Polat Alemdar Kenandan da Kıvançtan da daha iyi bir karakter