İntikam Kurtlar Vadisi Pusu`yu Geçebilir mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

İntikam Kurtlar Vadisi Pusu`yu Geçebilir mi?

• Evet, geçer

Oy: 8 27.6%
  • Hayır, geçemez

Oy: 18 62.1%
  • Zirve sık-sık el değiştirir

Oy: 3 10.3%

• Kullanılan toplam oy
    29

Yukarıda gösterdiğim sahneleri izlermisin sence öbgz bu kadar etkileyici sahneler var mı ?

izlemi,ştim önceden morg sahnesi alinin ölümü :D daha etkileyicilerini de gördüm kıvanç çok iyi olabilir ama başka oyunclar da var mesela banu ve kuzeyin annesi çok yeteneksizler diziye bütün olarak bak:D

dalga geçiyo galiba handan hanım adamımdı kuzey güney de süper oyuncu sen asıl kendi izlediğin diziye bak heykel gibi duruyo halit ergenç o mu oyunculuk :d

güneyin babası sami mustafa dalkıran mıydı avkıran mıydı o adam süper ötesi oyuncudur kınalı kar da cabbar ağa rolüyle efsane oldu adam müthiş oyuncu kıvanç için aynı şeyleri diyemicem çok abartarak oynuyo bence banu desen o da süper oyuncu barış desen o da ferhat ı söylemeye gerek yok

güneyin babası sami mustafa dalkıran mıydı avkıran mıydı o adam süper ötesi oyuncudur kınalı kar da cabbar ağa rolüyle efsane oldu adam müthiş oyuncu kıvanç için aynı şeyleri diyemicem çok abartarak oynuyo bence banu desen o da süper oyuncu barış desen o da ferhat ı söylemeye gerek yok

Aga yorum çok doğruda en başarılısı kıvanç hiç süphe yok :D

Rolünün kesinlikle haklını veriyor çok doğal daha bir kaç video atabilirim süper

Buradada Samiyle süper sahne

Moderatörün son düzenlenenleri:
aga bana doğal gelmiyo çok abartarak oynadığını düşünüyorum kuzey güneyi bıraktıysam bir bu kıvancın yüzünden 2 de ve en önemlisi o gıcık cemre yüzünden aşırı gıcık kaptım o kıza :D kıvanç bi adamı dövmüştü dizide adı sümermiydi neydi onu çocuk gibi tokatlamıştı orda soğudum özellikle lan koskoca polat alemdar bi adamı öyle dövemez mahalle delikanlısı kuzey bebe döver gibi adam dövüyo :d

aga bana doğal gelmiyo çok abartarak oynadığını düşünüyorum kuzey güneyi bıraktıysam bir bu kıvancın yüzünden 2 de ve en önemlisi o gıcık cemre yüzünden aşırı gıcık kaptım o kıza :D kıvanç bi adamı dövmüştü dizide adı sümermiydi neydi onu çocuk gibi tokatlamıştı orda soğudum özellikle lan koskoca polat alemdar bi adamı öyle dövemez mahalle delikanlısı kuzey bebe döver gibi adam dövüyo :d
koskoca polat alemdar mı :d kıvanç ın fizik olarak daha üstün nolduğunn farkında değilsin heralde

Aga vadile kuzeyi karıştırma tamamen farklı diziler kıvanç oynaması gerektiği gibi oynuyor çünkü rolü bu sümeri dövdüğü yerde ise önceden hesapları vardı tokatladı süper orası :

Bahsettiğin sahne :D

Moderatörün son düzenlenenleri:
xemre biz dizi karakterleri olarak söylüyoruz kıvanç gerçekte böyle mi sanıyon :d

ona bakarsan ezelde bu kıvanç konuk oyuncu olarak gelip kenan ı dövmüştü :d :d normalde kenan kıvanca 1 yumruk vursa kıvanç 5 kez döner etrafında :d

ona bakarsan ezelde bu kıvanç konuk oyuncu olarak gelip kenan ı dövmüştü :d :d normalde kenan kıvanca 1 yumruk vursa kıvanç 5 kez döner etrafında :d
nerden biliyon gerçekte öyle olacağını ikisi de aynı boyda fizik olarak fark yok :d

- - - Ekleme - - -

Polat Alemdar Kenandan da Kıvançtan da daha iyi bir karakter

polat almedar dizi karakteri diğerleri gerçek nasıl bir cümle bu :d