total miBir an önce ölse de reytingler artsa.Total sıtayla?😱
total miBir an önce ölse de reytingler artsa.Total sıtayla?😱
Dizinin fragmanları hep totale yönelik.total mi
En merakla beklediğim bölümdü ama..............inşallahderin ölmeliydi bu bölüm ama olmayacak gibi
Vadiyi anlatıyon resmen.Neyse yakında ölüm var.
orjinaline göre yağmur ve derin tam tekneden çıkarken patlamalıydıama burada yağmur uzakta herhalde @destere nin kalbi dayanamz diye düşünüdler zaar
@Bully @sokak sanati @yakup09 @Fks14
Orjinalindeki havayı veremeyecekler sanırım Beren de gemide olmalıydı.
orjinaline göre yağmur ve derin tam tekneden çıkarken patlamalıydıama burada yağmur uzakta herhalde @destere nin kalbi dayanamz diye düşünüdler zaar
Orjinalindeki havayı veremeyecekler sanırım Beren de gemide olmalıydı.Neyse Derin'den kurtuluyoruz hayırlısıyla.
Beren'in yanında kim olsa sönük kalır da bu kız da fazla itici gerçekten. Kanal değiştiresi geliyor insanın.zaten tipsizin biriydi çıkarsa eksikliğini hissetmeyiz
orjinalinde kide öyle , onuda sevmedimn ama o gülüyordu arada ,Beren'in yanında kim olsa sönük kalır da bu kız da fazla itici gerçekten. Kanal değiştiresi geliyor insanın.
Yok artık abartmayın. Derin bence gayet senpatik, ben çok seviyodum. Ölücek mi şimdi o ?Beren'in yanında kim olsa sönük kalır da bu kız da fazla itici gerçekten. Kanal değiştiresi geliyor insanın.
abartmıyoruz valla , herkes öyle diyorYok artık abartmayın. Derin bence gayet senpatik, ben çok seviyodum. Ölücek mi şimdi o ?
Çoktan anladımabartmıyoruz valla , herkes öyle diyor
spoiler yeme bence , merakın kaçar
yağmur var , dur yakında leyla geliyor ona alışırsınÇoktan anladımama hala nası oluyosa meraklıyım.
Derinsiz napıcam ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?