- Reaksiyon puanı
- 59,240
- Puanı
- 1,060
Ne sempatiği ya gıcığın teki işte.Yok artık abartmayın. Derin bence gayet senpatik, ben çok seviyodum. Ölücek mi şimdi o ?![]()
Ne sempatiği ya gıcığın teki işte.Yok artık abartmayın. Derin bence gayet senpatik, ben çok seviyodum. Ölücek mi şimdi o ?![]()
Deme leyla demeyağmur var , dur yakında leyla geliyor ona alışırsın![]()
Beren zaten her haliyle yeterNe sempatiği ya gıcığın teki işte.Napcan Derin'i Beren tek başına yeter.
![]()
Aynen.
her dizide böyle şeyler yaşanır , benimde unutamadıklarım varDeme leyla deme
Beren zaten her haliyle yeterama onunda ayrı bi aurası vardı.
![]()
Aynen.Ama derin mns'yi düşürüyordu. O ölünce 40 reytinge falan tırmanırız.
![]()
Aura mı?Deme leyla deme
Beren zaten her haliyle yeterama onunda ayrı bi aurası vardı.
![]()
Şu sırlar izlediğim dizi sayısı 2. Yani kaybetme gibi bi lüx'üm yokher dizide böyle şeyler yaşanır , benimde unutamadıklarım var![]()
EvetAura mı?![]()
![]()
İyiymiş.Şu sırlar izlediğim dizi sayısı 2. Yani kaybetme gibi bi lüx'üm yok
Evet![]()
http://video.kanald.com.tr/intikam/38Bolum-Fragmani/22099
senin beren i ağlatıyorlar@destere
@Bully @yakup09 @sokak sanati @Harunnn60
aman dikkat et de eserken sana çarpıp savurmasın seniberenin ağlamasına üzüldüm ama derinden kurtulduğumuz içinde sevindim dizinin kalite çıtasını düşürüyordu ?
beroşumu çok sinirlendirmişler fırtına gibi esecek yine..
aman dikkat et de eserken sana çarpıp savurmasın seni![]()
işte saftirik aşık dedikleri bu olsa gereknerde o günler çarpsın top gibi zıplatsın duvardan duvara vursun gıkını çıkaran namerttir)
işte saftirik aşık dedikleri bu olsa gerek![]()
her yerini göstersen de beren seni görmezyooo tamamen bilinçli bir tercih irademi bu yönde gösteriyorum)
her yerini göstersen de beren seni görmez![]()
evet önemli olan manevi tatminirade bu soyut bir kavram! elle tutulur bişey değil, beren bunu hissetmeli görmesi gerekmiyor)
evet önemli olan manevi tatmin![]()