evet al sol el,ne berenin resmini sağ elinle seveduro kadarda değil birazda elle tutup sevmek lazım)
evet al sol el,ne berenin resmini sağ elinle seveduro kadarda değil birazda elle tutup sevmek lazım)
thasin kim lo38.bölümü izledim şimdi.
Derin'den kurtulduk sonunda sevindim ama duygulanmamak elde değil el kadar çocuk annesiz kaldı. ss Yağmur'un önünde kimse duramaz artık daha da öfkelenerek intikam şov yapacak.Yalnız bölümün sonunda bir de Tahsin'in karısı çıktı? Ne alaka acaba lo?
Kısacası güzel bir bölümdü. Öbür haftayı bekliyoruz.![]()
Evet orjinalinden farklı baya. Orjinalinde Derin'in üvey kardeşi zenciydi mesela.orjinalinden farklı bir alanda ceryan ediyor olaylar ??
ben bazı bölümlerin orjinaldeki dizide karşılığını bulamıyorum ?
Evet orjinalinden farklı baya. Orjinalinde Derin'in üvey kardeşi zenciydi mesela.) Bir de orijinalinde Amanda'yı öldüren adamın karısı yoktu sanırsam.
Daniel de itiraf falan yapmıyordu. Çok koptu orjinalinden. Hadi hayırlısı bakalım.
![]()
Zenci konusu şakaydı zaten.zenci olmaması sorun değilde diğer şıklarda çok farklılık vargereksiz tipler çıkmış bizim dizide? diziye duygu katmak için çok fazla öte berisiyle oynanmış? adamlarda haklı denek neyse ürün deneğe göre olmalı ?;
![]()
Zenci konusu şakaydı zaten.) Bu diziye bundan sonra duygu katmak çok zor. Beren'in ağlaması bile kurtarmıyor artık diziyi maalesef. Tns denekleri kaliteden anlamıyor ne yaparsın? Sezon sonuna kadar çok saçmalamadan devam etsinler yeter.
![]()
Derin'in üvey kardeşini oynayacak adam kim la tanıyabildin mi?vışşhh çok değişmiş![]()
orjinalinde var mıydı diye soruyon yoksa bizdeki tanıdık diye miDerin'in üvey kardeşini oynayacak adam kim la tanıyabildin mi?![]()
Bizdekini soruyorum.orjinalinde var mıydı diye soruyon yoksa bizdeki tanıdık diye mi![]()