Kanal D İntikam - Dizi Yorumları

2.sezonun bazı bölümlerini izlemediğim için unutmuş olabilirim :D bu arada teşekkürler :):)

Olayları heyecanlandırmak için o sahneyi göstermediler
şöyle söyleyeyim şahika yağmuru vurmadı , yağmur kendini denize attı , silahı sıkanda yağmur ,
bir tek mantık hatası var silahın şahikanın elinde ne işi var :D @HachiKo
evet bende anlamadım e 43.bölümün fragmanında yağmuru biri vuruyodu o kimdi? ve yağmur nasıl kurtuldu

2.sezonun bazı bölümlerini izlemediğim için unutmuş olabilirim :D bu arada teşekkürler :):)

Olayları heyecanlandırmak için o sahneyi göstermediler
şöyle söyleyeyim şahika yağmuru vurmadı , yağmur kendini denize attı , silahı sıkanda yağmur ,
bir tek mantık hatası var silahın şahikanın elinde ne işi var :D @HachiKo
evet bende anlamadım e 43.bölümün fragmanında yağmuru biri vuruyodu o kimdi? ve yağmur nasıl kurtuldu

Geçtiğimiz bölüm Yağmur, Ali ve Hakan'la her şeyi planladı. Planda Ali Şahika'yı bayıltıp, havaya ateş edip, silahı onun eline koyarak Şahika'yı suçlu göstereceklerdi. O sırada Yağmur da denize düşüp, su altında bir ekiple gidecekti. Ama dün Ali Emre'yle konuşmaya gittiği için Şahika'yı Hakan bayılttı. Yağmur da tahminen öyle kurtuldu. :)

Geçtiğimiz bölüm Yağmur, Ali ve Hakan'la her şeyi planladı. Planda Ali Şahika'yı bayıltıp, havaya ateş edip, silahı onun eline koyarak Şahika'yı suçlu göstereceklerdi. O sırada Yağmur da denize düşüp, su altında bir ekiple gidecekti. Ama dün Ali Emre'yle konuşmaya gittiği için Şahika'yı Hakan bayılttı. Yağmur da tahminen öyle kurtuldu. :)
Ooo plana bak be süpermiş gerçekten 😎 bu arada teşekkürler :)

Final gerçekten iyiymiş.Sondan 2 önce ki bölümü izledim birde bunu izledim yetti zaten bildiğim şeyler olmuş.:D

Genelde mutlu sonları sevmem ama nedense bunu sevdim.Çokta yakışmış diziye.:D

Emeği geçen herkesi tebrik ederim bende.:D

Ben yoktum bu zamanlar ama dizinin sıkı takipçilerindendim. Tabi Beren Saat için. :( Her bölümü ayrı güzeldi. Keşke bitmeseydi.

Tabi Nejat İşler'in diziden ayrılmasıda kötü oldu. Mert Fırat'ı ayrı beğenmiştim. Bir yıl sonra konuyu uplattımda neyse. :(