- Reaksiyon puanı
- 59,176
- Puanı
- 1,060
Timur kim ki Beren'i alacak lo? Beren nereye isterse oraya gider. Ama my'ye gelse de harem bir güzellik görse.Beren'i hareme alsın bir kaç bölüm şu Timur.
Timur kim ki Beren'i alacak lo? Beren nereye isterse oraya gider. Ama my'ye gelse de harem bir güzellik görse.Beren'i hareme alsın bir kaç bölüm şu Timur.
dizinin kurgusu artsın bence hürrem teyze cariye beren i görünce bu kez yırtamayacağını anlayıp üzüntüden ölsünHürrem Teyze'yi artık Beren'e tercih edemeyiz malesef oyun dışı kalsın Beren gelince.
dizinin kurgusu artsın bence hürrem teyze cariye beren i görünce bu kez yırtamayacağını anlayıp üzüntüden ölsün
Timur kim ki Beren'i alacak lo? Beren nereye isterse oraya gider. Ama my'ye gelse de harem bir güzellik görse.
O zaman Sevdaluk mevdaluk kalmaz ortada işte.Olacak en gerçekçi senaryo.Dizinin finalini Beren yapsın.
Düşünsene diziyi çekiyorlar Beren ben geldim diyormuş.
O zaman Sevdaluk mevdaluk kalmaz ortada işte.
dur Tuba in sakallı biriyle öpüşmesini bulauyımSakal mi biraksam belki bana da gelirler
dur Tuba in sakallı biriyle öpüşmesini bulauyım
ben desterenin neden kıskandığını da anlamıyorum hayatı boyunca beren e 10 km den fazla yaklaşamayacak bile
aman hürrem teyze intihar eder direkt beren i görürse
@destere nerdesin lo beren ine sahip çıksana
bilmez miyim özelde çok şey yapıyorsunuz mesela ikiniz de kız kulesine bakmayı seversiniz ama sen avrupa yakasından bakıyon o anadolunerden biliyorsun beroşla aramızdaki mesafeyimi ölçtün ?
biz herşeyi magazin basını önünde yaşamıyoruz özel hayat diye bişey var?
beren güçlü karakteri olan bir kız kendi kendisine sahip çıkar özgür takılıyor kimseye eyvallahı yok kızın .. güvenim sonsuz
bilmez miyim özelde çok şey yapıyorsunuz mesela ikiniz de kız kulesine bakmayı seversiniz ama sen avrupa yakasından bakıyon o anadolu
işte sen kız kulesini seviyorsun neden herkesten uzakta beren ile hayallerinde orada yaşıyorsunhayır o kuleye bakar ben kıza birleşince sanki kız kulesine ikimiz bakıyormuş gibi oluruz oysaki durum böyle değil herkes sevdiği şeye bakar
her hafta vurulma ölen de de yok
Vadiyi anlatıyon resmen. Neyse yakında ölüm var.her hafta vurulma ölen de de yok
inşallah derin ölmeliydi bu bölüm ama olmayacak gibiVadiyi anlatıyon resmen. Neyse yakında ölüm var.
Bir an önce ölse de reytingler artsa. Total sıtayla? 😱inşallah derin ölmeliydi bu bölüm ama olmayacak gibi