Kanal D İntikam - Dizi Yorumları

Dizinin günden güne azalan reyting i beni cok üzüyor ama yine de izliyorum severek

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ben desterenin neden kıskandığını da anlamıyorum hayatı boyunca beren e 10 km den fazla yaklaşamayacak bile :A

aman hürrem teyze intihar eder direkt beren i görürse :A

nerden biliyorsun beroşla aramızdaki mesafeyimi ölçtün ?:)

biz herşeyi magazin basını önünde yaşamıyoruz özel hayat diye bişey var?

@destere nerdesin lo beren ine sahip çıksana :)

beren güçlü karakteri olan bir kız kendi kendisine sahip çıkar özgür takılıyor kimseye eyvallahı yok kızın .. güvenim sonsuz:)

nerden biliyorsun beroşla aramızdaki mesafeyimi ölçtün ?:)

biz herşeyi magazin basını önünde yaşamıyoruz özel hayat diye bişey var?

beren güçlü karakteri olan bir kız kendi kendisine sahip çıkar özgür takılıyor kimseye eyvallahı yok kızın .. güvenim sonsuz:)
bilmez miyim özelde çok şey yapıyorsunuz mesela ikiniz de kız kulesine bakmayı seversiniz ama sen avrupa yakasından bakıyon o anadolu :)

bilmez miyim özelde çok şey yapıyorsunuz mesela ikiniz de kız kulesine bakmayı seversiniz ama sen avrupa yakasından bakıyon o anadolu :)

hayır o kuleye bakar ben kıza birleşince sanki kız kulesine ikimiz bakıyormuş gibi oluruz oysaki durum böyle değil herkes sevdiği şeye bakar:)

İnadına Yaşamak'ta Kanal D'nin elinde patladı. Bu durumda Kanal D hata yaptığını anlamıştır heralde. Ama İntikam yine 20:00'de olursa yükselir mi daha da düşer mi bilemicem.