- Reaksiyon puanı
- 59,176
- Puanı
- 1,060
Timur kim ki Beren'i alacak lo? Beren nereye isterse oraya gider. Ama my'ye gelse de harem bir güzellik görse.Beren'i hareme alsın bir kaç bölüm şu Timur.![]()
Timur kim ki Beren'i alacak lo? Beren nereye isterse oraya gider. Ama my'ye gelse de harem bir güzellik görse.Beren'i hareme alsın bir kaç bölüm şu Timur.![]()
dizinin kurgusu artsın bence hürrem teyze cariye beren i görünce bu kez yırtamayacağını anlayıp üzüntüden ölsünHürrem Teyze'yi artık Beren'e tercih edemeyiz malesef oyun dışı kalsın Beren gelince.![]()
dizinin kurgusu artsın bence hürrem teyze cariye beren i görünce bu kez yırtamayacağını anlayıp üzüntüden ölsün![]()
Timur kim ki Beren'i alacak lo? Beren nereye isterse oraya gider. Ama my'ye gelse de harem bir güzellik görse.![]()
O zaman Sevdaluk mevdaluk kalmaz ortada işte.Olacak en gerçekçi senaryo.Dizinin finalini Beren yapsın.
Düşünsene diziyi çekiyorlar Beren ben geldim diyormuş.![]()
O zaman Sevdaluk mevdaluk kalmaz ortada işte.![]()
dur Tuba in sakallı biriyle öpüşmesini bulauyımSakal mi biraksam belki bana da gelirler![]()
dur Tuba in sakallı biriyle öpüşmesini bulauyım![]()
ben desterenin neden kıskandığını da anlamıyorum hayatı boyunca beren e 10 km den fazla yaklaşamayacak bile
aman hürrem teyze intihar eder direkt beren i görürse![]()
@destere nerdesin lo beren ine sahip çıksana![]()
bilmez miyim özelde çok şey yapıyorsunuz mesela ikiniz de kız kulesine bakmayı seversiniz ama sen avrupa yakasından bakıyon o anadolunerden biliyorsun beroşla aramızdaki mesafeyimi ölçtün ?
biz herşeyi magazin basını önünde yaşamıyoruz özel hayat diye bişey var?
beren güçlü karakteri olan bir kız kendi kendisine sahip çıkar özgür takılıyor kimseye eyvallahı yok kızın .. güvenim sonsuz![]()
bilmez miyim özelde çok şey yapıyorsunuz mesela ikiniz de kız kulesine bakmayı seversiniz ama sen avrupa yakasından bakıyon o anadolu![]()
işte sen kız kulesini seviyorsun neden herkesten uzakta beren ile hayallerinde orada yaşıyorsunhayır o kuleye bakar ben kıza birleşince sanki kız kulesine ikimiz bakıyormuş gibi oluruz oysaki durum böyle değil herkes sevdiği şeye bakar![]()
her hafta vurulma ölen de de yok
Vadiyi anlatıyon resmen.her hafta vurulma ölen de de yok![]()
inşallahVadiyi anlatıyon resmen.![]()
Neyse yakında ölüm var.
![]()
Bir an önce ölse de reytingler artsa.inşallahderin ölmeliydi bu bölüm ama olmayacak gibi