yatakta da kardeş gibiydiler zatenarkadaş arkadaşı teselli eder ne var bunda? kardeşine sarılır gibi sarılmış herşeyi kötüye yormamak lazım
yatakta da kardeş gibiydiler zatenarkadaş arkadaşı teselli eder ne var bunda? kardeşine sarılır gibi sarılmış herşeyi kötüye yormamak lazım
Şu çocuğu Beren'e yakıştırdım ama izleyici yakıştıramadı galiba. Reytingleri düşürdü.
yatakta da kardeş gibiydiler zaten
yan yana uzaniyiler işte ama onlar kardeş gibidir çaktırma desterenin psikolojisi bozulmasınYatak sahnesi mi var 😱
yatakta da kardeş gibiydiler zaten
Çok totallik bir soru olmuş. Fragmanda ölmediği görülüyor zaten.
fragmanı ölmeden önce çekmiş olamazlar mı?Çok totallik bir soru olmuş. Fragmanda ölmediği görülüyor zaten.
beren ölse sen hisstemez misin elinden bardak falan düşürürsün yüreğine bişiler inerfragmanı ölmeden önce çekmiş olamazlar mı?
beren ölse sen hisstemez misin elinden bardak falan düşürürsün yüreğine bişiler iner
ikinizi fantezi dünyası nasıl bir araya gelsin lodizide ölse gerçek hayatında banada zaman ayırır diye düşündüm
ikinizi fantezi dünyası nasıl bir araya gelsin lo
Dizi yakında biteceği için destere'nin de kıskanmasına gerek kalmayacak.Sülüman 'ın sakalında ne var diye sorarlardı hep bakın beren bile sakallıyı seçiyor @Yakamoz-Asi @Forumdash @sokak sanati @Bully bu arada sahneye yorumun nedir @destere
Ekli dosyayı görüntüle 25712
Sülüman 'ın sakalında ne var diye sorarlardı hep bakın beren bile sakallıyı seçiyor @Yakamoz-Asi @Forumdash @sokak sanati @Bully bu arada sahneye yorumun nedir @destere
Ekli dosyayı görüntüle 25712
ben desterenin neden kıskandığını da anlamıyorum hayatı boyunca beren e 10 km den fazla yaklaşamayacak bileDizi yakında biteceği için destere'nin de kıskanmasına gerek kalmayacak.
aman hürrem teyze intihar eder direkt beren i görürseBeren'i hareme alsın bir kaç bölüm şu Timur.
Eminim yaklaşacak bir yol bulacaktır.ben desterenin neden kıskandığını da anlamıyorum hayatı boyunca beren e 10 km den fazla yaklaşamayacak bile
aman hürrem teyze intihar eder direkt beren i görürse
ben desterenin neden kıskandığını da anlamıyorum hayatı boyunca beren e 10 km den fazla yaklaşamayacak bile
aman hürrem teyze intihar eder direkt beren i görürse
yaklaşsa bile bişi olmaz göreceği beren-kenan doğulu ele ele göz gözeEminim yaklaşacak bir yol bulacaktır.