yatakta da kardeş gibiydiler zatenarkadaş arkadaşı teselli eder ne var bunda? kardeşine sarılır gibi sarılmış herşeyi kötüye yormamak lazım![]()
yatakta da kardeş gibiydiler zatenarkadaş arkadaşı teselli eder ne var bunda? kardeşine sarılır gibi sarılmış herşeyi kötüye yormamak lazım![]()
Şu çocuğu Beren'e yakıştırdım ama izleyici yakıştıramadı galiba. Reytingleri düşürdü.![]()
yatakta da kardeş gibiydiler zaten![]()
yan yana uzaniyiler işteYatak sahnesi mi var 😱
yatakta da kardeş gibiydiler zaten![]()
Çok totallik bir soru olmuş. Fragmanda ölmediği görülüyor zaten.
fragmanı ölmeden önce çekmiş olamazlar mı?Çok totallik bir soru olmuş. Fragmanda ölmediği görülüyor zaten.![]()
beren ölse sen hisstemez misin elinden bardak falan düşürürsün yüreğine bişiler inerfragmanı ölmeden önce çekmiş olamazlar mı?![]()
beren ölse sen hisstemez misin elinden bardak falan düşürürsün yüreğine bişiler iner![]()
ikinizi fantezi dünyası nasıl bir araya gelsin lodizide ölse gerçek hayatında banada zaman ayırır diye düşündüm![]()
ikinizi fantezi dünyası nasıl bir araya gelsin lo![]()
Dizi yakında biteceği için destere'nin de kıskanmasına gerek kalmayacak.Sülüman 'ın sakalında ne var diye sorarlardı hep bakın beren bile sakallıyı seçiyor@Yakamoz-Asi @Forumdash @sokak sanati @Bully bu arada sahneye yorumun nedir
@destere
Ekli dosyayı görüntüle 25712
Sülüman 'ın sakalında ne var diye sorarlardı hep bakın beren bile sakallıyı seçiyor@Yakamoz-Asi @Forumdash @sokak sanati @Bully bu arada sahneye yorumun nedir
@destere
Ekli dosyayı görüntüle 25712
ben desterenin neden kıskandığını da anlamıyorum hayatı boyunca beren e 10 km den fazla yaklaşamayacak bileDizi yakında biteceği için destere'nin de kıskanmasına gerek kalmayacak.![]()
aman hürrem teyze intihar eder direkt beren i görürseBeren'i hareme alsın bir kaç bölüm şu Timur.![]()
Eminim yaklaşacak bir yol bulacaktır.ben desterenin neden kıskandığını da anlamıyorum hayatı boyunca beren e 10 km den fazla yaklaşamayacak bile
aman hürrem teyze intihar eder direkt beren i görürse![]()
ben desterenin neden kıskandığını da anlamıyorum hayatı boyunca beren e 10 km den fazla yaklaşamayacak bile
aman hürrem teyze intihar eder direkt beren i görürse![]()
yaklaşsa bile bişi olmaz göreceği beren-kenan doğulu ele ele göz gözeEminim yaklaşacak bir yol bulacaktır.![]()