total miBir an önce ölse de reytingler artsa.Total sıtayla?
😱
total miBir an önce ölse de reytingler artsa.Total sıtayla?
😱
Dizinin fragmanları hep totale yönelik.total mi![]()
En merakla beklediğim bölümdü ama..............inşallahderin ölmeliydi bu bölüm ama olmayacak gibi
Vadiyi anlatıyon resmen.![]()
Neyse yakında ölüm var.
![]()
orjinaline göre yağmur ve derin tam tekneden çıkarken patlamalıydıama burada yağmur uzakta herhalde @destere nin kalbi dayanamz diye düşünüdler zaar
@Bully @sokak sanati @yakup09 @Fks14
Orjinalindeki havayı veremeyecekler sanırım Beren de gemide olmalıydı.
orjinaline göre yağmur ve derin tam tekneden çıkarken patlamalıydıama burada yağmur uzakta herhalde @destere nin kalbi dayanamz diye düşünüdler zaar
Orjinalindeki havayı veremeyecekler sanırım Beren de gemide olmalıydı.Neyse Derin'den kurtuluyoruz hayırlısıyla.
![]()
Beren'in yanında kim olsa sönük kalır da bu kız da fazla itici gerçekten. Kanal değiştiresi geliyor insanın.zaten tipsizin biriydi çıkarsa eksikliğini hissetmeyiz![]()
orjinalinde kide öyle , onuda sevmedimn ama o gülüyordu arada ,Beren'in yanında kim olsa sönük kalır da bu kız da fazla itici gerçekten. Kanal değiştiresi geliyor insanın.![]()
Yok artık abartmayın. Derin bence gayet senpatik, ben çok seviyodum. Ölücek mi şimdi o ?Beren'in yanında kim olsa sönük kalır da bu kız da fazla itici gerçekten. Kanal değiştiresi geliyor insanın.![]()
abartmıyoruz valla , herkes öyle diyorYok artık abartmayın. Derin bence gayet senpatik, ben çok seviyodum. Ölücek mi şimdi o ?![]()
Çoktan anladımabartmıyoruz valla , herkes öyle diyor
spoiler yeme bence , merakın kaçar![]()
yağmur var , dur yakında leyla geliyor ona alışırsınÇoktan anladımama hala nası oluyosa meraklıyım.
Derinsiz napıcam ?![]()