İntikam'ın ilk tanıtımı bu akşam !

O olabilir tabii ama tutmamasına sebep olmaz yani. Zirveyi alamamasına sebep olur Vadi'nin yükselişi. :)

Buna %100 katılıyorum, bu dizi tutmasa da kendinden kaynaklanan nedenlerle, tutarsa da kendinden kaynaklanan nedenlerle...

Vadiciler, dizi Vadi'den dolayı tutmaz demeyi bıraksın, komik duruma düşmesinler. :)

İlk bölümün 5'i aşacağını bu nedenle söyledim, 6'yı bile aşabilir. :)

İkinci bölümde o etki sıfırlanır...

Sıfırlanması için çok kötü iş çıkması lazım ortaya. Kanal D izin vermez. Zaten yapımcılığını kendileri yapıyor. Berkun Oya'nın tehlikeli bir seçim olduğunun farkındalardır ama gerekli kontrolü yapıyorlardır yeni bir "Son" vakasına tanıklık etmemek için. :)

- - - Ekleme - - -

İlk bölümün 5'i aşacağını bu nedenle söyledim, 6'yı bile aşabilir. :)

İkinci bölümde o etki sıfırlanır...

Sıfırlanması için çok kötü iş çıkması lazım ortaya. Kanal D izin vermez. Zaten yapımcılığını kendileri yapıyor. Berkun Oya'nın tehlikeli bir seçim olduğunun farkındalardır ama gerekli kontrolü yapıyorlardır yeni bir "Son" vakasına tanıklık etmemek için. :)

d prodüksüyonun hiçbir işinde öle reyting garantili isimler çok olmaz
kayıp şlehir de kendini izlettiren oyuncu yok zaten
yd toplama kadro oyunculuk yetenekleri iyi ama çok uçuk dizlerde yer almamışlar komedi olarak
öbgz zaten tüm isimleri kendi yarattı
intikamda da aynı strateji var kendi yıldızlarını yaratcak berene fazla odaklanmazsa dizi

arkadaşların hatası bereni diğerleriyle karıştırıyor olmaları oysa son 4 yıla baksalar yeterli...beren gelir gelmez fırtına gibi eser önüne polatları molatları katıp suriye çöllerine döker, artık orada kutup ayısıylamı oynaşırlar yoksa esatlamı orasını Allah bilir :))

- - - Ekleme - - -

Fazla iyimser gördüm seni, Kanal D zamanında Aşk-ı Memnu'ya müdahale etmişti ve sanırım yanlış da yapmadı ama o zamandan şimdiye kadar Kanal D'nin kadrosu çok değişti...

Fragman verilcek diye bekledim hala yok😕 Boşa kanal D izliyorum bugun KARADAYI'm günüm :bağır:

arkadaşların hatası bereni diğerleriyle karıştırıyor olmaları oysa son 4 yıla baksalar yeterli...beren gelir gelmez fırtına gibi eser önüne polatları molatları katıp suriye çöllerine döker, artık orada kutup ayısıylamı oynaşırlar yoksa esatlamı orasını Allah bilir :))
çölde bunları neyse :d

Son 4 yılda Beren'in ne etkisi var ki, Ece-Melek'in başarısı, biraz da Kerem Çatay...

Bu diziyi Ece-Melek yazsaydı ve Ay yapım hazırlasaydı 20 reyting alır derdim, samimi söylüyorum...

Son 4 yılda Beren'in ne etkisi var ki, Ece-Melek'in başarısı, biraz da Kerem Çatay...

Bu diziyi Ece-Melek yazsaydı ve Ay yapım hazırlasaydı 20 reyting alır derdim, samimi söylüyorum...

berenin rolü taşımasının hiç mi etkisi yok masum da oluyor yeri geliyor şeytan da

Fragman verilcek diye bekledim hala yok😕 Boşa kanal D izliyorum bugun KARADAYI'm günüm :bağır:

Yalan Dünya'nın ilk reklamında çıkar, sen her an reklama girebilir diye Yalan Dünya'nın tamamını izle, Yalan Dünya 1 izleyici daha kazansın. :D

Yalan Dünya'yı her zaman savunurum, o konuda tarafım. :)

biir de berkun oya faktöürünü abartmayın o kadar son dizisinde kendi bir senaryo yarattı bu sefer olan senaryoya kendi yorumunu katacak sadece :D

agb yok beyler kendinizi kandırmayın şikeli dönem bitti artık fatmagülün reklamda reytingi artıyomuş tespit etmişler :d