İntikam'ın ilk tanıtımı bu akşam !

veda olayından sonra herkes de bi tırsma görüyorum ama kurtuluşunuz yok tüm mesajlar elimde :d

Espri yapıyorsun sanırım, 20 Dakika kim, İntikam kim ? :D

20 Dakika İntikam'ı 20'ye katlar asıl, MY'yi geçebilecek bir dizi 20 Dakika...

İntikam tutarsa bir başarıdır, yani 5'i görürse şaşırırım. :)

Endgame bir tek bu konuda seninle aşırı zıt gidiyoruz. :D

Ben de tam tersi 20 Dakika'ya ısınamadım. :D Normalde öyle entel işleri severim ama 20 Dakika konusunda temkinliyim...

İntikam'dan neden bu kadar umutsuzsun? Benim 20 Dakika ile yaşadığım ısınma sorununu mu yaşıyorsun. :D

vadi zaten my ye fark atıyo vadiyi geçemeyecek mi yani 20 dakika :d

Kriz! İntikam`ın tutacağı kesinleşti :D

Keşke 20 Dakika da tutmaz derdin de o da tutardı be endgame :D Dream hayallerini kırmak istemem ama Endgame tutar dediyse tutmaz 20 Dakika :D:D

daha dün vadiyi geçer diyodu :d :d ilginç

Fikrimi değiştirmiş olamazmıyım:D hem bir şeyi 40 kez söylersen olurmuş tutmasını istemiyorum bu dizinin bereni hiç sevmiyorum çünkü
:D

- - - Ekleme - - -

Keşke 20 Dakika da tutmaz derdin de o da tutardı be endgame :D Dream hayallerini kırmak istemem ama Endgame tutar dediyse tutmaz 20 Dakika :D:D

20 Dakika tuttuğunda bu tutmaz diyen arkadaşlarla yeniden konuşalım :)

endgame senin yüzünden içimde bi kuşku oluyo tutacak mı yoksa diye ama malesef bu diziyi senin müthiş yorumların bile kurtaramaz :d

- - - Ekleme - - -

Fikrimi değiştirmez olamazmıyım:D hem bir şeyi 40 kez söylersen olurmuş tutmasını istemiyorum bu dizinin bereni hiç sevmiyorum çünkü
:D

- - - Ekleme - - -

20 Dakika tuttuğunda bu tutmaz diyen arkadaşlarla yeniden konuşalım :)

aynen bende tuba 1 numara :d

Endgame bir tek bu konuda seninle aşırı zıt gidiyoruz. :D

Ben de tam tersi 20 Dakika'ya ısınamadım. :D Normalde öyle entel işleri severim ama 20 Dakika konusunda temkinliyim...

İntikam'dan neden bu kadar umutsuzsun? Benim 20 Dakika ile yaşadığım ısınma sorununu mu yaşıyorsun. :D

Yok ya, ısınma değil, dizinin orjinali, senaristi ve yapımcısı beni rahatsız ediyor, dizinin omurgası zayıf, Beren ile olacak iş değil...

20 Dakika'nın Total'i A/B'sine çok yakın olur, bence hiç entel bir iş değil, hiç ekranda karşılaşmadığımız bir hikaye, yapımcı-senarist-yönetmen üçlüsü de muazzam...

Veda'nın tutmayacağını bildi belli olmaz tutturabilir. :D
endgame bilerek kanal d dizileri tutmaz düşer falan diyo ki yükselsin arada bir tutuyo işte :D istisnalar kaideyi bozmaz endgame tahmincilerin kralı fanatikte iddaa yorumcusu ol reyiz :d

Endgame`e diziler ile ilgili istek listenizi hazırlayın. Tam tersini söylesin, hemen oluversin :D

endgame bilerek kanal d dizileri tutmaz düşer falan diyo ki yükselsin arada bir tutuyo işte :D istisnalar kaideyi bozmaz endgame tahmincilerin kralı fanatikte iddaa yorumcusu ol reyiz :d

Monk tutar derken de tutmasın mı istiyorum ? Takas bu yorumlarınla beni üzmeye devam ediyorsun. :(

İntikam tutar diyenlere sadece gülüyorum, tutmayınca hesaplaşırız. :D

emre nerdesin ??

şu iddiaları listelediğin kısma bunuda ekle :))

intikam 20 dakikayı ikiye katladığında bu iddiayı görmek isterim :)))