Çok meraklandımGüzel bir şeyler bekliyorum.
Bu arada RevaN açar konuyu beyler![]()
Tv arşivi'ni çözsem ben de açacağım da henüz anlamadım ben o siteyi.
Çok meraklandımGüzel bir şeyler bekliyorum.
Bu arada RevaN açar konuyu beyler![]()
Espri yapıyorsun sanırım, 20 Dakika kim, İntikam kim ?
20 Dakika İntikam'ı 20'ye katlar asıl, MY'yi geçebilecek bir dizi 20 Dakika...
İntikam tutarsa bir başarıdır, yani 5'i görürse şaşırırım.![]()
vadi zaten my ye fark atıyo vadiyi geçemeyecek mi yani 20 dakikaEspri yapıyorsun sanırım, 20 Dakika kim, İntikam kim ?
İyi buda kaydet...AB zirve garanti...Totalde ilk haftalar 8 sonrasında 10 ile başa baş kafa kafaya kıl payı son kulvarda Beren zirvedeveda olayından sonra herkes de bi tırsma görüyorum ama kurtuluşunuz yok tüm mesajlar elimde![]()
Kriz! İntikam`ın tutacağı kesinleştiEspri yapıyorsun sanırım, 20 Dakika kim, İntikam kim ?
daha dün vadiyi geçer diyodu![]()
ilginç
Kriz! İntikam`ın tutacağı kesinleşti
Keşke 20 Dakika da tutmaz derdin de o da tutardı be endgameDream hayallerini kırmak istemem ama Endgame tutar dediyse tutmaz 20 Dakika
![]()
Fikrimi değiştirmez olamazmıyımhem bir şeyi 40 kez söylersen olurmuş tutmasını istemiyorum bu dizinin bereni hiç sevmiyorum çünkü
- - - Ekleme - - -
20 Dakika tuttuğunda bu tutmaz diyen arkadaşlarla yeniden konuşalım![]()
Keşke 20 Dakika da tutmaz derdin de o da tutardı be endgameDream hayallerini kırmak istemem ama Endgame tutar dediyse tutmaz 20 Dakika
![]()
Veda aslında A/B`de yaklaşık 5 reyting alıyordu. Tutmamış sayılmazVeda'nın tutmayacağını bildi belli olmaz tutturabilir.![]()
Endgame bir tek bu konuda seninle aşırı zıt gidiyoruz.
Ben de tam tersi 20 Dakika'ya ısınamadım.Normalde öyle entel işleri severim ama 20 Dakika konusunda temkinliyim...
İntikam'dan neden bu kadar umutsuzsun? Benim 20 Dakika ile yaşadığım ısınma sorununu mu yaşıyorsun.![]()
endgame bilerek kanal d dizileri tutmaz düşer falan diyo ki yükselsin arada bir tutuyo işteVeda'nın tutmayacağını bildi belli olmaz tutturabilir.![]()
vadi zaten my ye fark atıyo vadiyi geçemeyecek mi yani 20 dakika![]()
endgame bilerek kanal d dizileri tutmaz düşer falan diyo ki yükselsin arada bir tutuyo işteistisnalar kaideyi bozmaz endgame tahmincilerin kralı fanatikte iddaa yorumcusu ol reyiz
![]()
A/B açısından baktım, Total'de Vadi'yi geçmek işin en kolayı.![]()
![]()
Monk tutar derken de tutmasın mı istiyorum ? Takas bu yorumlarınla beni üzmeye devam ediyorsun.![]()
Veda aslında A/B`de yaklaşık 5 reyting alıyordu. Tutmamış sayılmaz
Ama Endgame yılda iki kez doğru tahmin yapıyor![]()
Espri yapıyorsun sanırım, 20 Dakika kim, İntikam kim ?