İntikam tutar diyenlere sadece gülüyorum, tutmayınca hesaplaşırız.![]()
aynen beraber güleriz konu açacam ordan güleriz
- - - Ekleme - - -
Ben hiç yanılmam.![]()
tabi canım yanıldığın görülmüş duyulmuş bişey değil %100 isabetle gidiyon
Ben hiç yanılmam.![]()
emre nerdesin ??
şu iddiaları listelediğin kısma bunuda ekle)
intikam 20 dakikayı ikiye katladığında bu iddiayı görmek isterim))
bunuda bir köşeye yazdım))
Kesinlikle imkansız bir iddian var.
İntikam 20 Dakika'yı 0.000000000000000000000000000000001 reyting geçerse ben bu işlerden hiç anlamıyorum demektir.
- - - Ekleme - - -
Destere İntikam'ın tutmamasına yaklaşık 30 gün var, bu aynı zamanda senin hatalı olduğunun anlaşılmasına kalan süre de oluyor.![]()
İntikam için tutar ya da tutmaz diyebilmek için başarı kıstasını belirlemek lazım. Eğer tutmasından kasıt Vadi ile zirve mücadelesi vermesi ise kısa vadede çok zor. Eğer Kayıp Şehir'in yaptığı gibi totalde 5 reyting, A/B'de 7 reyting almak ise bunu yapmaması çok büyük sürpriz olur.![]()
tamam bende geriye doğru saymaya başladım zaten intikamı iple çekiyorum)
kaldı şurda yaklaşık bir ay yani intikamın destan yazacağı günler çok yakında)
takasın derdi vadi geçilir korkusu o yüzden 20 dakikaya daha sempatik bakıyor takası anlıyorum)
ama endgame sen tamamen hatalı tahmin yapıyorsun bu tahmininin tutması 21 aralıkta kıyamet olma ihtimalinden daha zayıf bir ihtimal)
Ozan ben 5 reyting barajını aşamayacağını söylüyorum ama 2. hafta için, ilk hafta meraktan izleyenler olur.![]()
Ozan ben 5 reyting barajını aşamayacağını söylüyorum ama 2. hafta için, ilk hafta meraktan izleyenler olur.
- - - Ekleme - - -
Son cümleni özellikle cımbızlamak lazım İntikam tutmayınca.![]()
Ozan ben 5 reyting barajını aşamayacağını söylüyorum ama 2. hafta için, ilk hafta meraktan izleyenler olur.![]()
Tamam Ben Saana Bu Sözünü Hatırlatacam Alıntıda Yapıyım Bu Yorumunu Sileme ! Hadi Bakalımtotalde vadi özeti geçerse helal olsun dicem bu sözümü hatırlatın ab de de vadiyi geçemez vadi ab sini de yükseltiyo boşa umut bağlamayın derim ki şunu da unutmayın vadi de ocak ayında kesin çok önemli olay oluyo ve reytingleri arttırıyo son 2-3 seneye bakın 2 sene önce mamoş cenazesiyle 14 ten 18 e çıkmıştı ocak ın başında geçen yıl tnt de ise polat vurulmuş 14 e çıkmıştı bunları göz önünde bulundurarak bu kadar iddaalı konuşuyorum ve en önemlisi artık adil bi yarış var şike yok agb yok en önemlisi de bu hayırlı olsun kanal adına![]()
Bence geçer Perşembe zaten başka güçlü rakip yok. Vadi izleniyor ve onun kitlesi belli. Bir de Zengin Kız Fakir Oğlan var. Üçüncü iddialı bir dizi her türlü izlenir bence 5 reyting kadar. Tabii yine de tanıtımları bir görmek lazım.![]()
totalde vadi özeti geçerse helal olsun dicem bu sözümü hatırlatın ab de de vadiyi geçemez vadi ab sini de yükseltiyo boşa umut bağlamayın derim ki şunu da unutmayın vadi de ocak ayında kesin çok önemli olay oluyo ve reytingleri arttırıyo son 2-3 seneye bakın 2 sene önce mamoş cenazesiyle 14 ten 18 e çıkmıştı ocak ın başında geçen yıl tnt de ise polat vurulmuş 14 e çıkmıştı bunları göz önünde bulundurarak bu kadar iddaalı konuşuyorum ve en önemlisi artık adil bi yarış var şike yok agb yok en önemlisi de bu hayırlı olsun kanal adına![]()
@endgame harbi harbi Beren'in 5 altı reyting alacağını mı düşüyorsun? Beren'i daha aşağılara cekmeO kadar değil Totalde 7-8 alir sonrasında (berkun bey bozmazsa) 9-10'a dayanır...AB'si zaten 10-11 alır..KVP AB'de dayanıksız..KVP 22 sharelere bile düşer AB'de.
Veda çıktığında da rakipler böyleydi, her yapım izleniyor mu ki perşembe ekrana sürülen ?
Veda gibi ilk bir iki hafta 5 alır A/B'de, sonra 3-4...
Veda çıktığında da rakipler böyleydi, her yapım izleniyor mu ki perşembe ekrana sürülen ?
Veda gibi ilk bir iki hafta 5 alır A/B'de, sonra 3-4...