Veda'da Beren Saat yoktu.
Yapımcı da D Production. Beren Saat'e yakışır bir dizi hazırlamışlardır. Tek şüphe senarist nedeniyle dizinin biraz Ezel türüne kaçabilecek olması. Bu durumda da en kötü Kuzey Güney kadar izlenir 5'i geçer.
- - - Ekleme - - -
Yapımcı da D Production. Beren Saat'e yakışır bir dizi hazırlamışlardır. Tek şüphe senarist nedeniyle dizinin biraz Ezel türüne kaçabilecek olması. Bu durumda da en kötü Kuzey Güney kadar izlenir 5'i geçer.![]()
Yapımcı da D Production. Beren Saat'e yakışır bir dizi hazırlamışlardır. Tek şüphe senarist nedeniyle dizinin biraz Ezel türüne kaçabilecek olması. Bu durumda da en kötü Kuzey Güney kadar izlenir 5'i geçer.![]()
vadi o güne özel bi ayar çeker o da var tabi![]()
İlk bölümde A/B'de zirveyi alır.2.Bölümde Total'de alır.
3.bölümde Vadiye reyting kalmaz zaten.
3-4 Bölüme Vadiyi geçecek.
İzlerim akşam.Bu akşamda iyi gideceği kesin ama
admin reytingi artarsa beren iyice fark yer işte onu diyom bendeBu dizi Vadi kitlesine değil Vadi'den kalan kitleye oynayacak zaten o yüzden Vadi'nin hamleleri anca kendi reytingini arttırır. Daha önce nasıl Vadi & Aşk-ı Memnu ve Vadi & Fatmagül aynı anda 10 reytingi geçtiyse yine öyle olabilir. Ama tabii TNS'de reytingler düşük olduğu için 10 olmaz 7 olur, 8 olur bu sefer.![]()
Son 1 reyting alıyordu, bence o iş biraz değil çok kayar Son tazına...
Berkun Oya 2-3 hafta önce köşe yazısına başladı, yazılarını anlayana aşk olsun.![]()
D productions'ın da Şüphe'sinin durumu malum...
Beren Saat dahil hiç bir oyuncunun sabit reytingi yok zaten, o konuda tartışmak bile gereksiz...
Endgame rica etsem RevaN sınavdan 0 çeker dermisin? 100 almak istiyorum![]()
RevaN sınavdan 100 alırsın, inanıyorum.![]()
admin reytingi artarsa beren iyice fark yer işte onu diyom bende![]()
Neden böyle konuşuyorsun takas? Her iki dizi iyi reyting alırsa olmaz mı? İlla biri çakılmalı mı? O dizide oynayan insanlar evlerine ekmek parası götürüyorlar.vadi o güne özel bi ayar çeker o da var tabi![]()
Evet sabit reytingi yok. Bunu Ezel'in son sezonunda dökülmesinden de gördük ama ciddi bir avantajı olduğu kesin. İnsanlar 4 sene boyunca Beren Saat dizisi izlemiş yeni dizisine de elbet şans vereceklerdir.![]()
Berkun'dan bende şüphelıyım ama orjınali gayet iyi bir dizi..İzledin mi bi göz attın mı?Berkun Oya faktörünü küçümsemeyelim, ben orjinalini de yetersiz buluyorum, o ayrı...
Neden böyle konuşuyorsun takas? Her iki dizi iyi reyting alırsa olmaz mı? İlla biri çakılmalı mı? O dizide oynayan insanlar evlerine ekmek parası götürüyorlar.
Fks14 Mode ON
Bu dizi iyi gider, en az 9,00 % alır. Keşke FOX`da olsaydı. Beren FOX`a çok yakışıyor
haluk792 Mode ON
Doktorluk geleceğimle oynadınRevaN sınavdan 100 alırsın, inanıyorum.![]()
Doktorluk geleceğimle oynadınRevaN sınavdan 100 alırsın, inanıyorum.![]()