İntikam'ın ilk tanıtımı bu akşam !

vadi o güne özel bi ayar çeker o da var tabi :d

Veda'da Beren Saat yoktu.

Yapımcı da D Production. Beren Saat'e yakışır bir dizi hazırlamışlardır. Tek şüphe senarist nedeniyle dizinin biraz Ezel türüne kaçabilecek olması. Bu durumda da en kötü Kuzey Güney kadar izlenir 5'i geçer. :)

- - - Ekleme - - -

Yapımcı da D Production. Beren Saat'e yakışır bir dizi hazırlamışlardır. Tek şüphe senarist nedeniyle dizinin biraz Ezel türüne kaçabilecek olması. Bu durumda da en kötü Kuzey Güney kadar izlenir 5'i geçer. :)

her iki grupta 15 reyting alır sonra 25 reytinge rahat çıkar beren :))

tam şu anda kanal D haber izliyorum mehmet ali yine pot kırdı :))

izmirin şirince ilçesini anlattıktan sora şöyle dedi :

kıyametide turiste çevirdik :)))

İlk bölümde A/B'de zirveyi alır.2.Bölümde Total'de alır.
3.bölümde Vadiye reyting kalmaz zaten.

Ben şahsi görüşümü söylüyorum , İntikam dizisi aşırı yüksek reyting alan bir dizi olmaz ama düşük reyting de almaz en kötü ab grubunda 9 reyting alır ama en kötü. Bu dizinin totalde Yalan Dünya gibi pek varlık gösteremez ama ab grubunun favorileri arasında olur. Ama ben 20 Dakika dizisinin bu diziden daha yüksek reyting alacağını düşünüyorum .

Son 1 reyting alıyordu, bence o iş biraz değil çok kayar Son tazına...

Berkun Oya 2-3 hafta önce köşe yazısına başladı, yazılarını anlayana aşk olsun. :D

D productions'ın da Şüphe'sinin durumu malum...

Beren Saat dahil hiç bir oyuncunun sabit reytingi yok zaten, o konuda tartışmak bile gereksiz...

Bu dizi Vadi kitlesine değil Vadi'den kalan kitleye oynayacak zaten o yüzden Vadi'nin hamleleri anca kendi reytingini arttırır. Daha önce nasıl Vadi & Aşk-ı Memnu ve Vadi & Fatmagül aynı anda 10 reytingi geçtiyse yine öyle olabilir. Ama tabii TNS'de reytingler düşük olduğu için 10 olmaz 7 olur, 8 olur bu sefer. :)

fragman çıkmadın 5 sayfa olmuş ne konuştunuz ede bişi olmadan :d
bazıları gene iskender modunda bereni çağırmış unutmasınlar iskender asılarak öldü onlara da aynısı olabilir :d

Bu dizi Vadi kitlesine değil Vadi'den kalan kitleye oynayacak zaten o yüzden Vadi'nin hamleleri anca kendi reytingini arttırır. Daha önce nasıl Vadi & Aşk-ı Memnu ve Vadi & Fatmagül aynı anda 10 reytingi geçtiyse yine öyle olabilir. Ama tabii TNS'de reytingler düşük olduğu için 10 olmaz 7 olur, 8 olur bu sefer. :)
admin reytingi artarsa beren iyice fark yer işte onu diyom bende :D

Son 1 reyting alıyordu, bence o iş biraz değil çok kayar Son tazına...

Berkun Oya 2-3 hafta önce köşe yazısına başladı, yazılarını anlayana aşk olsun. :D

D productions'ın da Şüphe'sinin durumu malum...

Beren Saat dahil hiç bir oyuncunun sabit reytingi yok zaten, o konuda tartışmak bile gereksiz...

Evet sabit reytingi yok. Bunu Ezel'in son sezonunda dökülmesinden de gördük ama ciddi bir avantajı olduğu kesin. İnsanlar 4 sene boyunca Beren Saat dizisi izlemiş yeni dizisine de elbet şans vereceklerdir. :)

Neden böyle konuşuyorsun takas? Her iki dizi iyi reyting alırsa olmaz mı? İlla biri çakılmalı mı? O dizide oynayan insanlar evlerine ekmek parası götürüyorlar.

Fks14 Mode ON :d

Bu dizi iyi gider, en az 9,00 % alır. Keşke FOX`da olsaydı. Beren FOX`a çok yakışıyor

haluk792 Mode ON :D

Evet sabit reytingi yok. Bunu Ezel'in son sezonunda dökülmesinden de gördük ama ciddi bir avantajı olduğu kesin. İnsanlar 4 sene boyunca Beren Saat dizisi izlemiş yeni dizisine de elbet şans vereceklerdir. :)

İlk bölümün 5'i aşacağını bu nedenle söyledim, 6'yı bile aşabilir. :)

İkinci bölümde o etki sıfırlanır...

adam4: Kesin zirveyi alır bu dizi.
Kanal işini iyi biliyor her zamanki gibi.

veda da alıyodu zirveyi :d :d

d prodüksüyonun hiçbir işinde öle reyting garantili isimler çok olmaz
kayıp şlehir de kendini izlettiren oyuncu yok zaten
yd toplama kadro oyunculuk yetenekleri iyi ama çok uçuk dizlerde yer almamışlar komedi olarak
öbgz zaten tüm isimleri kendi yarattı
intikamda da aynı strateji var kendi yıldızlarını yaratcak berene fazla odaklanmazsa dizi

Neden böyle konuşuyorsun takas? Her iki dizi iyi reyting alırsa olmaz mı? İlla biri çakılmalı mı? O dizide oynayan insanlar evlerine ekmek parası götürüyorlar.

Fks14 Mode ON :d

Bu dizi iyi gider, en az 9,00 % alır. Keşke FOX`da olsaydı. Beren FOX`a çok yakışıyor

haluk792 Mode ON :D

vadinin özetini geçmesini istemiyorum :D