İntikam'ın ilk tanıtımı bu akşam !

agb yok beyler kendinizi kandırmayın şikeli dönem bitti artık fatmagülün reklamda reytingi artıyomuş tespit etmişler :d

insnaalrın 10 yıldır 1.70lik counterdan bozma oyunculuk yeteneği sıfır(0) adamı izlediğine inanıyosun da fatmagülün reklamda arttığına mı inanmıyorsun ilginç...

vadi gelmiş geçmiş en çok izlenen en büyük dizi 4 sinema filmi 3 konsept yüzlerce yıldız fenomen sinemada rekor kıran ilk ve tek dizi sokakları boşaltan dizi lakaplı efsane 10.yılında 1.olabilen bir dev en çok hayranı olan dizi kendimize gelelim objektif olalım...

Son 4 yılda Beren'in ne etkisi var ki, Ece-Melek'in başarısı, biraz da Kerem Çatay...

Bu diziyi Ece-Melek yazsaydı ve Ay yapım hazırlasaydı 20 reyting alır derdim, samimi söylüyorum...

niye ben o dizileri beren var diye izliyordum ece melek tamam güzel senaryo yazıyorlarda bereni çıkar o diziler öksüz kalır ..

heleki fatmagül ikinci sezonundada lider kalıp lider bitirdiyse bunda en büyük etken berendir normalde ikinci sezon artık fatmagülde konu bile bitmişti sırf bereni izliyordum o derece :))

demekki senaryo herşey değil beren çok şey :))

niye ben o dizileri beren var diye izliyordum ece melek tamam güzel senaryo yazıyorlarda bereni çıkar o diziler öksüz kalır ..

heleki fatmagül ikinci sezonundada lider kalıp lider bitirdiyse bunda en büyük etken berendir normalde ikinci sezon artık fatmagülde konu bile bitmişti sırf bereni izliyordum o derece :))

demekki senaryo herşey değil beren çok şey :))

ÖBGZ bile ilk sezonu sayesinde 3 sezondur gidiyor, yıldız ismi de yok...

Demek istediğim dizilerin ilk bölümleri iyiyse sonradan bozsa da izlenir uzun süre...

ÖBGZ bile ilk sezonu sayesinde 3 sezondur gidiyor, yıldız ismi de yok...

Demek istediğim dizilerin ilk bölümleri iyiyse sonradan bozsa da izlenir uzun süre...

tüm diziler aynı durumda değil mesela hayat devam ediyorun ilk 4 blümüne bak birde ikinci sezonki içler acısı durumuna bak oyuncular aynı olsada konudaki çöküşle birlikte dizide çöküş yaşadı oysa fatmagülde beren ayakta tuttu diziyi ikinci sezon konu bitmişti tamamen ..