Veda'da Beren Saat yoktu.
Yapımcı da D Production. Beren Saat'e yakışır bir dizi hazırlamışlardır. Tek şüphe senarist nedeniyle dizinin biraz Ezel türüne kaçabilecek olması. Bu durumda da en kötü Kuzey Güney kadar izlenir 5'i geçer.
- - - Ekleme - - -
Yapımcı da D Production. Beren Saat'e yakışır bir dizi hazırlamışlardır. Tek şüphe senarist nedeniyle dizinin biraz Ezel türüne kaçabilecek olması. Bu durumda da en kötü Kuzey Güney kadar izlenir 5'i geçer.
vadi o güne özel bi ayar çeker o da var tabi
İlk bölümde A/B'de zirveyi alır.2.Bölümde Total'de alır.
3.bölümde Vadiye reyting kalmaz zaten.
3-4 Bölüme Vadiyi geçecek.
İzlerim akşam.Bu akşamda iyi gideceği kesin ama
admin reytingi artarsa beren iyice fark yer işte onu diyom bendeBu dizi Vadi kitlesine değil Vadi'den kalan kitleye oynayacak zaten o yüzden Vadi'nin hamleleri anca kendi reytingini arttırır. Daha önce nasıl Vadi & Aşk-ı Memnu ve Vadi & Fatmagül aynı anda 10 reytingi geçtiyse yine öyle olabilir. Ama tabii TNS'de reytingler düşük olduğu için 10 olmaz 7 olur, 8 olur bu sefer.
Son 1 reyting alıyordu, bence o iş biraz değil çok kayar Son tazına...
Berkun Oya 2-3 hafta önce köşe yazısına başladı, yazılarını anlayana aşk olsun.
D productions'ın da Şüphe'sinin durumu malum...
Beren Saat dahil hiç bir oyuncunun sabit reytingi yok zaten, o konuda tartışmak bile gereksiz...
Endgame rica etsem RevaN sınavdan 0 çeker dermisin? 100 almak istiyorum
RevaN sınavdan 100 alırsın, inanıyorum.
admin reytingi artarsa beren iyice fark yer işte onu diyom bende
Neden böyle konuşuyorsun takas? Her iki dizi iyi reyting alırsa olmaz mı? İlla biri çakılmalı mı? O dizide oynayan insanlar evlerine ekmek parası götürüyorlar.vadi o güne özel bi ayar çeker o da var tabi
Evet sabit reytingi yok. Bunu Ezel'in son sezonunda dökülmesinden de gördük ama ciddi bir avantajı olduğu kesin. İnsanlar 4 sene boyunca Beren Saat dizisi izlemiş yeni dizisine de elbet şans vereceklerdir.
Berkun'dan bende şüphelıyım ama orjınali gayet iyi bir dizi..İzledin mi bi göz attın mı?Berkun Oya faktörünü küçümsemeyelim, ben orjinalini de yetersiz buluyorum, o ayrı...
Neden böyle konuşuyorsun takas? Her iki dizi iyi reyting alırsa olmaz mı? İlla biri çakılmalı mı? O dizide oynayan insanlar evlerine ekmek parası götürüyorlar.
Fks14 Mode ON
Bu dizi iyi gider, en az 9,00 % alır. Keşke FOX`da olsaydı. Beren FOX`a çok yakışıyor
haluk792 Mode ON
Doktorluk geleceğimle oynadınRevaN sınavdan 100 alırsın, inanıyorum.
Doktorluk geleceğimle oynadınRevaN sınavdan 100 alırsın, inanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?