İnternet Hızınız Kaç Mbps?

Gerçi yüksek kalite dediğimiz bile 1080p, bu devirde yüksek sayılmaz. Netflix'te en yüksek paketi kullanmama rağmen 4K izleyemiyorum.

Bilmem yazdık bir şeyler ama sansürlenmiş otomatik olarak.

Ben de saf saf d o w n l o a d yazmıştır sanıyordum, çok mu safım 😱 @phoebebuffay
Başta ben de öyle düşünmüştüm ama sonrasında anladım ki @phoebebuffay güzel bir sövüş seansı yapmış. İnşallah ban falan yemez, mor ve ötesi öksüz kalmasın.

Gerçi yüksek kalite dediğimiz bile 1080p, bu devirde yüksek sayılmaz. Netflix'te en yüksek paketi kullanmama rağmen 4K izleyemiyorum.

Bilmem yazdık bir şeyler ama sansürlenmiş otomatik olarak.
Yazdık bir şeyler mi 😱
Neyse tamam anladım...

Bu kötü bir kelime değil aslında ama evet.
T ile başlayan birçok şey indirmemize olanak tanıyan şeyin adını yazınca da sansürleniyor mesela.

Dosi hanım yine acımamış…
Duygu sömürüsü yaptı. Vazgeçtim ceza vermekten. Sadece bir uyarı olsun. Bir dahakine affetmeyiz... @Tolstoyevski @phoebebuffay

Bu kötü bir kelime değil aslında ama evet.
T ile başlayan birçok şey indirmemize olanak tanıyan şeyin adını yazınca da sansürleniyor mesela.

Dosi hanım yine acımamış…
Yok onu fark ettim de yani argo kelime kullanınca sansürlenip sansürlenmediğini bilmiyorum. Ön izleme aracılığıyla denemek isterdim ama çok terbiyeli bir kişi olduğum için ellerim o kelimeleri yazmaya gitmiyor.
@Tolstoyevski

6.14

Reactions: Tolstoyevski