Dünyanın parasını ödüyoruz sonuçta Bi zahmet..Senin oranda iyi. Niye bana sinir bozucu atıyorsun seninki TR nede olsa işinize gelince Avrupa böyle dersiniz
Doğru olanı yapmışsınız Dosi hanım, affetmek büyüklüktür demişler... Hem @phoebebuffay ağır bir küfür etmemiş zaten.Duygu sömürüsü yaptı. Vazgeçtim ceza vermekten. Sadece bir uyarı olsun. Bir dahakine affetmeyiz... @Tolstoyevski @phoebebuffay
Buna cevap vermek de çok tehlikeli şimdi.Yok onu fark ettim de yani argo kelime kullanınca sansürlenip sansürlenmediğini bilmiyorum. Ön izleme aracılığıyla denemek isterdim ama çok terbiyeli bir kişi olduğum için ellerim o kelimeleri yazmaya gitmiyor. @Tolstoyevski
@Maskeli Fedai bile Diyarbakır’dan bizleri geçiyor... Diyarbakır da çok büyük bir şehir ama İstanbul ve Ankara’yı geçmesi...20 üstüne tepkim...
Daha geçenlerde yeni bir altyapı çektiler, farkımız 😎 @xdragxx@Maskeli Fedai bile Diyarbakır’dan bizleri geçiyor... Diyarbakır da çok büyük bir şehir ama İstanbul ve Ankara’yı geçmesi...
11.89 😊1. Mesaja atladığım yoksa konuda paylaşılan hızların sıralamasını ekledim, hayatımız rekabet olmuş.. Sıralamaya girmek isteyenlerin internet hızını ölçüp SS atması yeterli
Ekli dosyayı görüntüle 107710
İnternet Hızınız Kaç Mbps?
Aşağıdaki siteden hızınızı test edip SS atabilirsiniz: https://www.speedtest.net/ İsteyen share butonundan image ya da forum url kısmını direkt kopyalayıp da paylaşabilir: Edit: Konuda paylaşılan internet hızlarının sıralaması: (anlık olarak ulaştığınız en yüksek ev interneti hız...fav10.net
Hız ölçme sites:
Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test
Use Speedtest on all your devices with our free desktop and mobile apps.www.speedtest.net
@tolgab @Dosi @slhttnmtl @DarkLegenD @Cervantes @denizz19 @Tolstoyevski @xdragxx @Gerekli24 @Araf @pompy @12.Adam @Emre Ozansoy @The_Erinch @Zeyno @serhatt @kerem @Maskeli Fedai @phoebebuffay @Turkuazz @bazinga @Aserat @xemrexxx @batuhankaralar @Özgür @EmreCan @emreemreu @MasacRE @MEnes @Doğan @Angelica @AteşBöceği @eskici @Mircan Saye @xemrexxx @Yiğitt ...
@Özgür 'de oralı@Maskeli Fedai bile Diyarbakır’dan bizleri geçiyor... Diyarbakır da çok büyük bir şehir ama İstanbul ve Ankara’yı geçmesi...
Cidden öyle 🤦🏻♂️ Biz de İstanbul beyefendisiyiz diye o kadar hava atıyorduk aklımız sıra... 🤦🏻♂️@Özgür 'de oralı
Haklısın, baksana herkesin hızı ne kadar fazla. Şansımız buymuş...Özellikle 10-15 arası ve altında olanlar olarak diğer hızlara tepkimiz budur...
Ss bende tam gözükmüyor nedense, küsuratlı rakam kaçtı Mbps olarakNormalde 16 mbs ama ortalama 13-14 aralığında çıktıEkli dosyayı görüntüle 107721
Hala dalga geçiyor yahuuuHaklısın, baksana herkesin hızı ne kadar fazla. Şansımız buymuş...
Ama beni devre dışı bırakın. Sözde Avrupa. Bak beni bile geçenler var. Bende sizden sayılırım....Hala dalga geçiyor yahuuu
Yooo sayılmazsın.Ama beni devre dışı bırakın. Sözde Avrupa. Bak beni bile geçenler var. Bende sizden sayılırım....
Peki öyle olsun...Yooo sayılmazsın.