Sizdenim diyorum anlamıyorsunuz...@Dosi Avrupa’dan en düşük hız senden gelebilir cidden... @Yakamoz-Asi İsviçre’ye döndüğünde ondan de 100 üstü bekliyoruz
@kerem seni de bekleriz
------
@tolgab yine paylaşsana gündüz daha yüksek çıkabiliyor
Sizdenim diyorum anlamıyorsunuz...@Dosi Avrupa’dan en düşük hız senden gelebilir cidden... @Yakamoz-Asi İsviçre’ye döndüğünde ondan de 100 üstü bekliyoruz
Hadi oradan istesen 10 kron fazla ödeyip 100 mbps üstü pakete geçebilirsiniz sonuçta :/
Sayın Gs'li dostum ne kadar fakir insan varmış forumda, üç beş bir şey atayım da paketlerini yükseltsinler @xdragxx @TolstoyevskiSayın Gs’li dostumun nasıl bir gücü varsa istediği an yeni hat çektirmiş kendine, boşuna demiyoruz racon kesmeyiz, kafa keseriz diye… @Maskeli Fedai
Kaç lira ödüyon aydaSayın Gs'li dostum ne kadar fakir insan varmış forumda, üç beş bir şey atayım da paketlerini yükseltsinler @xdragxx @Tolstoyevski
10 kr olsa anında yaparım. Dur ben bi biraz bakınayım etrafaHadi oradan istesen 10 kron fazla ödeyip 100 mbps üstü pakete geçebilirsiniz sonuçta :/
100 KR olsun sizin 100 KR bizdeki 10 lira zaten...10 kr olsa anında yaparım. Dur ben bi biraz bakınayım etrafa
100 kron olsun nedir ki sizin için 100 kron bizim için 3-5 TL gibi bir şey (tamam 100 TL ama para değeri olarak öyle değil10 kr olsa anında yaparım. Dur ben bi biraz bakınayım etrafa
112Kaç lira ödüyon ayda
112 lira ödersen doğal 20 bir zahmet
Ev altyapınızdan dolayı o halde net hızı düşük oluyor@Tolstoyevski baktımda 100/10 mbit/s yazmakta faturamda. Yani bu hızda olanı almışım
Ohhhhhhhhhhh canıma değissiiiiin@Tolstoyevski baktımda 100/10 mbit/s yazmakta faturamda. Yani bu hızda olanı almışım
Evet bizzat öyle skljgjsklgjklskl Günlük maaş 90 TL falan bizde...
Paket zaten 24 bizim Kaç yıldır Telekom kullanıyoruz birde Ama yükseltecem pakedimi.. @Tolstoyevski112 lira ödersen doğal 20 bir zahmet
Ben 80 lira ödüyorum... Gerçi 200 lira ödeyim 50 hız alacam desem bile fayda etmiyor alt yapı yok..
Sayın Gs’li dostum aynı zamanda para babası.Sayın Gs'li dostum ne kadar fakir insan varmış forumda, üç beş bir şey atayım da paketlerini yükseltsinler @xdragxx @Tolstoyevski
Ev altyapınızdan dolayı o halde net hızı düşük oluyor
Anlamadım bundan düşüğü yoktur zaten neyseOhhhhhhhhhhh canıma değissiiiiin
Ankara'nın göbeğinde altyapı sorunu var...Hocama fazladan altyapı yollayayım.. @xdragxx