İnternet Hızınız Kaç Mbps?

Şaşırdım, Türkiye 'de bu hızı görmek mümkünmüş demek ki. :A
Ben de şaşırdım ilk defa böyle bir sonuç çıktı. :A Haberimiz yokken paketimiz mi değişti acaba diye düşündüm. :A
------

Bir de şu siteden test et yine yaklaşık çıkarsa demek ki öyle demektir :A

26 çıktı burada. 😱

• Güldürdün
Reactions: Özgür
O halde anlık inip çıkıyordur hızın, tekrar speedtest'ten et, onda da öyle çıkacaktır sanırım :A Yoksa uçuurm normal değil :A

İlginç şeyler oluyor. :A

47A8B9FB-F4CD-4A0F-88A6-CEB7075B594F.jpeg

Ben de şaşırdım ilk defa böyle bir sonuç çıktı. :A Haberimiz yokken paketimiz mi değişti acaba diye düşündüm. :A
------

26 çıktı burada. 😱

İkisinde de benzer çıktı, sitelerde problem yokmuş yani :A
------

İlginç değil aslında ping değerinden dolayı bu kadar inip çıkması normal ama maksimum gördüğü hızı sıralamaya dahil ediyoruz o yüzden sorun yok :A

• Güldürdün
Reactions: Özgür and Dosi
İkisinde de benzer çıktı, sitelerde problem yokmuş yani :A
------

İlginç değil aslında ping değerinden dolayı bu kadar inip çıkması normal ama maksimum gördüğü hızı sıralamaya dahil ediyoruz o yüzden sorun yok :A
Yüklü yüksüz vs gibi yazılarda var :A

13 kişilik listeye 8. sıradan giriş yaptın, hiç yoktan iyidir ama upload biraz sıkıntı... :(
Evet, neden bu kadar düşük anlamadım. Bir şeyler izlerken ****** hızı kullanılıyor ama sanırım? Rahat rahat yüksek kalitede video izleyebiliyorum çünkü. :A

Evet, neden bu kadar düşük anlamadım. Bir şeyler izlerken ****** hızı kullanılıyor ama sanırım? Rahat rahat yüksek kalitede video izleyebiliyorum çünkü. :A
Evet Netflix, Youtube vb. izlerken d o w n l o a d hızı kullanılıyor, bir bakıma o videolar indiriliyor çünkü o yüzden sorun olmuyor :A Upload ise Youtube'a video yüklemek özellikle, yani recap filan yüklemek işkence olurdu senin için :A
------

Ben de saf saf d o w n l o a d yazmıştır sanıyordum, çok mu safım 😱 @phoebebuffay