Gerçi yüksek kalite dediğimiz bile 1080p, bu devirde yüksek sayılmaz. Netflix'te en yüksek paketi kullanmama rağmen 4K izleyemiyorum.Evet Netflix, Youtube vb. izlerken d o w n l o a d hızı kullanılıyor, bir bakıma o videolar indiriliyor çünkü o yüzden sorun olmuyor Upload ise Youtube'a video yüklemek özellikle, yani recap filan yüklemek işkence olurdu senin için
------
Ben de saf saf d o w n l o a d yazmıştır sanıyordum, çok mu safım 😱 @phoebebuffay
Başta ben de öyle düşünmüştüm ama sonrasında anladım ki @phoebebuffay güzel bir sövüş seansı yapmış. İnşallah ban falan yemez, mor ve ötesi öksüz kalmasın.Ben de saf saf d o w n l o a d yazmıştır sanıyordum, çok mu safım 😱 @phoebebuffay
Yazdık bir şeyler mi 😱 Neyse tamam anladım...Gerçi yüksek kalite dediğimiz bile 1080p, bu devirde yüksek sayılmaz. Netflix'te en yüksek paketi kullanmama rağmen 4K izleyemiyorum.
Bilmem yazdık bir şeyler ama sansürlenmiş otomatik olarak.
Kötü kelimeler kullanınca sansürleniyor muydu ya, hiç kullanmadığım için bilmiyorum.Başta ben de öyle düşünmüştüm ama sonrasında anladım ki @phoebebuffay güzel bir sövüş seansı yapmış. İnşallah ban falan yemez, mor ve ötesi öksüz kalmasın.
Başta ben de öyle düşünmüştüm ama sonrasında anladım ki @phoebebuffay güzel bir sövüş seansı yapmış. İnşallah ban falan yemez, mor ve ötesi öksüz kalmasın.
Raporu bastım. Burda meşgul olmayın. Yönetime gelin çözelim. @phoebebuffay hiç yakışmadı sanaYazdık bir şeyler mi 😱 Neyse tamam anladım...
@Fav10.net dün mesai yapmıştı, bugün de @phoebebuffay yoracak sanırım...Raporu bastım. Burda meşgul olmayın. Yönetime gelin çözelim. @phoebebuffay hiç yakışmadı sana
Sicilim tertemiz, 1 kereliğine mazur görün.Raporu bastım. Burda meşgul olmayın. Yönetime gelin çözelim. @phoebebuffay hiç yakışmadı sana
Geçen hiç ceza almadım diye hava atıyordu. Havası buraya kadarmış @phoebebuffay@Fav10.net dün mesai yapmıştı, bugün de @phoebebuffay yoracak sanırım...
Peki, bunu düşünebiliriz...Sicilim tertemiz, 1 kereliğine mazur görün.
Sicilim tertemiz, 1 kereliğine mazur görün.
Geçen hiç ceza almadım diye hava atıyordu. Havası buraya kadarmış @phoebebuffay
Artık temiz değil.Sicilim tertemiz, 1 kereliğine mazur görün.
Ne yazdığımı bilmiyorsunuz ki ceza veremezsiniz.Son pişmanlık neye yarar...
Sansürlemek de ceza nedeni ama, küfür ima edildiği için...Ne yazdığımı bilmiyorsunuz ki ceza veremezsiniz.
Bu kötü bir kelime değil aslında ama evet. T ile başlayan birçok şey indirmemize olanak tanıyan şeyin adını yazınca da sansürleniyor mesela.Kötü kelimeler kullanınca sansürleniyor muydu ya, hiç kullanmadığım için bilmiyorum.
Dosi hanım yine acımamış…Raporu bastım. Burda meşgul olmayın. Yönetime gelin çözelim. @phoebebuffay hiç yakışmadı sana
Duygu sömürüsü yaptı. Vazgeçtim ceza vermekten. Sadece bir uyarı olsun. Bir dahakine affetmeyiz... @Tolstoyevski @phoebebuffayBu kötü bir kelime değil aslında ama evet. T ile başlayan birçok şey indirmemize olanak tanıyan şeyin adını yazınca da sansürleniyor mesela.
Dosi hanım yine acımamış…
Yok onu fark ettim de yani argo kelime kullanınca sansürlenip sansürlenmediğini bilmiyorum. Ön izleme aracılığıyla denemek isterdim ama çok terbiyeli bir kişi olduğum için ellerim o kelimeleri yazmaya gitmiyor. @TolstoyevskiBu kötü bir kelime değil aslında ama evet. T ile başlayan birçok şey indirmemize olanak tanıyan şeyin adını yazınca da sansürleniyor mesela.
Dosi hanım yine acımamış…
Senin oranda iyi. Niye bana sinir bozucu atıyorsun seninki TR nede olsa işinize gelince Avrupa böyle dersiniz
6.141. Mesaja atladığım yoksa konuda paylaşılan hızların sıralamasını ekledim, hayatımız rekabet olmuş.. Sıralamaya girmek isteyenlerin internet hızını ölçüp SS atması yeterli
Ekli dosyayı görüntüle 107710
İnternet Hızınız Kaç Mbps?
Aşağıdaki siteden hızınızı test edip SS atabilirsiniz: https://www.speedtest.net/ İsteyen share butonundan image ya da forum url kısmını direkt kopyalayıp da paylaşabilir: Edit: Konuda paylaşılan internet hızlarının sıralaması: (anlık olarak ulaştığınız en yüksek ev interneti hız...fav10.net
Hız ölçme sites:
Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test
Use Speedtest on all your devices with our free desktop and mobile apps.www.speedtest.net
@tolgab @Dosi @slhttnmtl @DarkLegenD @Cervantes @denizz19 @Tolstoyevski @xdragxx @Gerekli24 @Araf @pompy @12.Adam @Emre Ozansoy @The_Erinch @Zeyno @serhatt @kerem @Maskeli Fedai @phoebebuffay @Turkuazz @bazinga @Aserat @xemrexxx @batuhankaralar @Özgür @EmreCan @emreemreu @MasacRE @MEnes @Doğan @Angelica @AteşBöceği @eskici @Mircan Saye @xemrexxx @Yiğitt ...