İnternet Hızınız Kaç Mbps?

Evet Netflix, Youtube vb. izlerken d o w n l o a d hızı kullanılıyor, bir bakıma o videolar indiriliyor çünkü o yüzden sorun olmuyor :A Upload ise Youtube'a video yüklemek özellikle, yani recap filan yüklemek işkence olurdu senin için :A
------

Ben de saf saf d o w n l o a d yazmıştır sanıyordum, çok mu safım 😱 @phoebebuffay
Gerçi yüksek kalite dediğimiz bile 1080p, bu devirde yüksek sayılmaz. Netflix'te en yüksek paketi kullanmama rağmen 4K izleyemiyorum. :A

Bilmem yazdık bir şeyler ama sansürlenmiş otomatik olarak. :A

Ben de saf saf d o w n l o a d yazmıştır sanıyordum, çok mu safım 😱 @phoebebuffay
Başta ben de öyle düşünmüştüm ama sonrasında anladım ki @phoebebuffay güzel bir sövüş seansı yapmış. İnşallah ban falan yemez, mor ve ötesi öksüz kalmasın. :A

Gerçi yüksek kalite dediğimiz bile 1080p, bu devirde yüksek sayılmaz. Netflix'te en yüksek paketi kullanmama rağmen 4K izleyemiyorum. :A

Bilmem yazdık bir şeyler ama sansürlenmiş otomatik olarak. :A
Yazdık bir şeyler mi 😱 :A Neyse tamam anladım... :A

Screenshot_2021-08-19-13-56-33-553_com.tmob.AveaOIM.jpg

Bu kötü bir kelime değil aslında ama evet. :A T ile başlayan birçok şey indirmemize olanak tanıyan şeyin adını yazınca da sansürleniyor mesela. :A

Dosi hanım yine acımamış…
Duygu sömürüsü yaptı. Vazgeçtim ceza vermekten. Sadece bir uyarı olsun. Bir dahakine affetmeyiz... @Tolstoyevski @phoebebuffay

Bu kötü bir kelime değil aslında ama evet. :A T ile başlayan birçok şey indirmemize olanak tanıyan şeyin adını yazınca da sansürleniyor mesela. :A

Dosi hanım yine acımamış…
Yok onu fark ettim de yani argo kelime kullanınca sansürlenip sansürlenmediğini bilmiyorum. Ön izleme aracılığıyla denemek isterdim ama çok terbiyeli bir kişi olduğum için ellerim o kelimeleri yazmaya gitmiyor. :A @Tolstoyevski

1. Mesaja atladığım yoksa konuda paylaşılan hızların sıralamasını ekledim, hayatımız rekabet olmuş.. :A Sıralamaya girmek isteyenlerin internet hızını ölçüp SS atması yeterli :A

Ekli dosyayı görüntüle 107710

Hız ölçme sites:

6.14 :(

• Üzücü
Reactions: Tolstoyevski