İngiltere Premier Lig - Genel Yorum & Sohbet Konusu

Ronaldo’nun 36 yaşında United’a transferi ve orada kazandığı bir EPL çok şeyi değiştirir…

Bu arada United biraz hafife alınıyor ama bütünüyle çok iyi kadro kurdular bu sene. Varane, Sancho falan da geldi. Ben olsam hiç beklemeden kenara da Conte’yi çekerim, o zaman işler değişir işte…
United'ın da forvete ihtiyacı vardı üstelik, cuk oturacak Ronaldo. Manu'nun oyun planı da ona daha uygun ayrıca. Her iki taraf için de iyi olacak.

Ronaldo’nun 36 yaşında United’a transferi ve orada kazandığı bir EPL çok şeyi değiştirir…

Bu arada United biraz hafife alınıyor ama bütünüyle çok iyi kadro kurdular bu sene. Varane, Sancho falan da geldi. Ben olsam hiç beklemeden kenara da Conte’yi çekerim, o zaman işler değişir işte…
Aslında hafife almıyorum dediğin gibi iyi bir kadro kurdular Bruno,Pogba zaten iyi formda Ronaldonun liderliği de onları daha güçlü yapar ama City ve Chelsea bana daha favori geliyor.
CHL? CL yaz abi, CHLye ne gerek var. :A

@Sherlock 'un da dediği gibi ManU ile ligi kazanması hafife alınacak bir şey değil ve belki de bunu başarabilirler. Belkinin de belkisi olarak ManU'lu lig şampiyonluğu > City ile Şl şampiyonluğu.

Messi'nin bu yıl ballon dor alması saçmalık zaten, ayrı bir konu.
------

Ronaldo zıvanadan çıktı iyice...

Alışkanlık diyelim :A :A

Adam ilk kez Arjantin ile kupa kazandı, muhteşem bir performans gösterdi hem Arjantin hem Barca ile aslında Jorginho alırsa saçmalık olur adam ne Chelsea'nin ne de İtalya'nın en iyi oyuncusu değildi

1630075401784.png

Aslında hafife almıyorum dediğin gibi iyi bir kadro kurdular Bruno,Pogba zaten iyi formda Ronaldonun liderliği de onları daha güçlü yapar ama City ve Chelsea bana daha favori geliyor.

Alışkanlık diyelim :A :A

Adam ilk kez Arjantin ile kupa kazandı, muhteşem bir performans gösterdi hem Arjantin hem Barca ile aslında Jorginho alırsa saçmalık olur adam ne Chelsea'nin ne de İtalya'nın en iyi oyuncusu değildi
Maradona-Arjantin ilişkisi olmasa Copa America kupası Messi'nin en değersiz, en küçük başarısı olarak görülecekti. :D :D

Jorginho kim yahu zaten? :F Alması gereken tek kişi Lewandovski. Hem geçen seneki ödül vermeme saçmalığını telafi edecekler hem de haklının hakkını vermiş olacaklar.

Maradona-Arjantin ilişkisi olmasa Copa America kupası Messi'nin en değersiz, en küçük başarısı olarak görülecekti. :D :D

Jorginho kim yahu zaten? :F Alması gereken tek kişi Lewandovski. Hem geçen seneki ödül vermeme saçmalığını telafi edecekler hem de haklının hakkını vermiş olacaklar.
Jorginho dün Avrupanın en iyi oyuncusu seçildi Ballon D'or için de büyük PR yapılıyor.

Lewandowski zaten geçen sezon 100% hak etti zaten konuşulanlara göre bu yıl 2 tane Ballon D'or verilecek hem 2020 için Lewandowski'ye hem de 2021 için Leo Messi'ye.

Jorginho dün Avrupanın en iyi oyuncusu seçildi Ballon D'or için de büyük PR yapılıyor.

Lewandowski zaten geçen sezon 100% hak etti zaten konuşulanlara göre bu yıl 2 tane Ballon D'or verilecek hem 2020 için Lewandowski'ye hem de 2021 için Leo Messi'ye.
2 tane verilecekse ikisini de Lewandovski almalı.

bu iş bitti say David Ornstein Juve kaç para alacak bile söyledi Fabrizio gibi tap-in değil elinde güçlü bir kaynak olmasa konuşmaz diğer yandan Juve için çok güçlü bir gazeteci de transfer gerçekleşti dedi.
Eski takımına dönmesi sevindirici. İhtimal bile yokken sanırım Ferguson faktörüyle ihtimal çıktı ortaya.

• Beğendim
Reactions: BARON疼痛
Dram yaratmak ve Unitedi korkutmak için City'yi kullandılar gibi gözüküyor çünkü City ne Mendese ne de Juventus'a resmi bir şey göndermemiş.
Belki Ronaldo, Manchester United'a gitmek istiyordur ama herhangi bir teklif olmayınca böyle bir şey olmuştur diyeceğim de, böyle bir düşünce de komplo teorisi oluyor. Oldu bitti sonuç olarak, detaylara gerke yok. :A

• Beğendim
Reactions: BARON疼痛
United'ın da forvete ihtiyacı vardı üstelik, cuk oturacak Ronaldo. Manu'nun oyun planı da ona daha uygun ayrıca. Her iki taraf için de iyi olacak.
Kesinlikle, net bir forvete ihtiyaçları vardı. Yalnız düşününce stoperler gayet iyi, bekler üst düzey, orta saha muazzam, kanatlar zaten çok iyiydi ki Sancho da geldi. Çok iyi takım kurdular ya, tek soru işareti Solkjaer. Benim beğendiğim bir hoca ama Conte de boştayken gidilebilir bence…

• Beğendim
Reactions: HeisenBerg
@MasacRE ne diyor bu adam? 😡 😡
Komikmiş :A
Tespit, analiz, saptama. ✍🏻 Hocaların hocası Pirlo’nun bunu başarmama ihtimali yoktu zaten Ronaldo’suz bir düzende…

Arsenal’ı da kaybediyoruz, @DarkLegenD lobisi gittikçe güçleniyor… @MasacRE

Lukaku isimli yok ediciden korkuyorum…

Bu arada Ronaldo transferinde Sterling’i takaslayabilirlermiş, bu durumda 7 boşa çıkıyor. Yine de Ronaldo’ya veremiyorlar mı numarayı acaba? :A
Bir Arsenal eksikti zaten Şerlok beyciğim :A

• Güldürdün
Reactions: DarkLegenD
Messi'nin bu yıl ballon dor alması saçmalık zaten, ayrı bir konu.
"🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣"
------

Ronaldo transferi Manu'yu olduğundan çok güçlü yapacaktır ama son sezonlarında çok formda değildi Juve'de. Gol kralı olsa dahi gol sayısı olarak eskisine uzak doğal olarak. Juve'nin mi etkisi yoksa kendi formsuzluğu mu ikisi de olabilir... Manu'da PL temposunda 36 yaşında neler yapabilir göreceğiz... Hemen şov yapacak, uçacak demek için çok erken. City ve Chelsea ve hatta Liverpool da şuan PL'te oturmuş güçlü takımlar. Manu ilk 4'te kesin olacaktır ama şampiyonluk için konuşmak çok erken...

Ronaldo transferi Manu'yu olduğundan çok güçlü yapacaktır ama son sezonlarında çok formda değildi Juve'de. Gol kralı olsa dahi gol sayısı olarak eskisine uzak doğal olarak. Juve'nin mi etkisi yoksa kendi formsuzluğu mu ikisi de olabilir... Manu'da PL temposunda 36 yaşında neler yapabilir göreceğiz... Hemen şov yapacak, uçacak demek için çok erken. City ve Chelsea ve hatta Liverpool da şuan PL'te oturmuş güçlü takımlar. Manu ilk 4'te kesin olacaktır ama şampiyonluk için konuşmak çok erken...
Messi geçmeden analiz yapmış reis, şaşırttı. Cümlenin içinde "Messi" aradım ama bulamadım, ilginç. :A