İngiltere Premier Lig - Genel Yorum & Sohbet Konusu

Ronaldo, Messi gibi ezilip büzülmez, Sterling'i döve döve alır 7 numarayı. :A (31 numarayı aldı)
İşte alamıyor diye biliyorum öyle bir kural var. Türkiye'de uygulanıyor da İngiltere'de uygulanıyor mu bilemedim. Mesut geldiğinde 10 numarayı alamamıştı geçen sezon. Sezon başladıktan sonra numara değişimi yapılamıyor. :D

• Beğendim
Reactions: DarkLegenD
İşte alamıyor diye biliyorum öyle bir kural var. Türkiye'de uygulanıyor da İngiltere'de uygulanıyor mu bilemedim. Mesut geldiğinde 10 numarayı alamamıştı geçen sezon. Sezon başladıktan sonra numara değişimi yapılamıyor. :D
Mesut'un liderlik özelliği yok, "verin lan 10 numarayı" dese alırlar aşağıya hemen. :A Ama Ronaldo öyle değil. :A

• Beğendim
Reactions: HeisenBerg
Ronaldo kuralı da ezer geçer diyorsun bakalım PL yapar belki bir güzellik. :A
İşin gırgırındayım, muhtemelen 31'i aman yani başka bir numarayı alır dediğin gibi bir kural varsa. :A Ya da Sporting'deki numarasına (28) döner. Öyle bir şey gördüm Twitter'da.

• Güldürdün
Reactions: HeisenBerg
Şu kısım ironidir herhalde…

Shocked Oh My God GIF by Unbreakable Kimmy Schmidt
Yoo baya ciddiyim. :D
Ronaldo gelmeseydi Juventus ŞL şampiyonu olacaktı. ✍️✍️✍️
En azından çeyrek final sonrasını görebilirlerdi. :D

Ronaldo gelmeseydi Juventus ŞL şampiyonu olacaktı. ✍️✍️✍️
Tespit, analiz, saptama. ✍🏻 Hocaların hocası Pirlo’nun bunu başarmama ihtimali yoktu zaten Ronaldo’suz bir düzende…
Artık herkes yerini bilecek 2022 ve sonrası Arsenal hüküm sürdürecek :X :X

Ekli dosyayı görüntüle 108174
------

Bu kadar zorlu bir süreçten sonra hak ettik bence artık bizim yüzümüz biraz gülsün be

@Sherlock @Araf @DarkLegenD @Gerekli24 @HeisenBerg
Arsenal’ı da kaybediyoruz, @DarkLegenD lobisi gittikçe güçleniyor… @MasacRE
Yoo baya ciddiyim. :D
Liverpool-Chelsea'yi çok merak ediyorum. Liverpool ne kadar iddialı bu sezon için göreceğiz.
Lukaku isimli yok ediciden korkuyorum…

Bu arada Ronaldo transferinde Sterling’i takaslayabilirlermiş, bu durumda 7 boşa çıkıyor. Yine de Ronaldo’ya veremiyorlar mı numarayı acaba? :A

Lukaku isimli yok ediciden korkuyorum…

Bu arada Ronaldo transferinde Sterling’i takaslayabilirlermiş, bu durumda 7 boşa çıkıyor. Yine de Ronaldo’ya veremiyorlar mı numarayı acaba? :A
O durumda verebilirler sanırım. :A Ronaldo 7 giyebilsin diye adamı gönderiyorlar şeklinde yorumlarım. :A

• Güldürdün
Reactions: Sherlock
Buna sevindim United ile CHL kazanma şansı 0 yakın, Lig zaten Chelsea ve City varken çok zor diğer yandan Messi 7 Ballon D'or bu yıl alıyor lig garantili bir CHL daha kazanırsa GOAT konusu tartışmaya açık olmaz bile.
Ronaldo’nun 36 yaşında United’a transferi ve orada kazandığı bir EPL çok şeyi değiştirir…

Bu arada United biraz hafife alınıyor ama bütünüyle çok iyi kadro kurdular bu sene. Varane, Sancho falan da geldi. Ben olsam hiç beklemeden kenara da Conte’yi çekerim, o zaman işler değişir işte…

Buna sevindim United ile CHL kazanma şansı 0 yakın, Lig zaten Chelsea ve City varken çok zor diğer yandan Messi 7 Ballon D'or bu yıl alıyor lig garantili bir CHL daha kazanırsa GOAT konusu tartışmaya açık olmaz bile.
CHL? CL yaz abi, CHLye ne gerek var. :A

@Sherlock 'un da dediği gibi ManU ile ligi kazanması hafife alınacak bir şey değil ve belki de bunu başarabilirler. Belkinin de belkisi olarak ManU'lu lig şampiyonluğu > City ile Şl şampiyonluğu.

Messi'nin bu yıl ballon dor alması saçmalık zaten, ayrı bir konu.
------

Ronaldo zıvanadan çıktı iyice...

Cristiano Ronaldo şu anda Manchester United ile yakın olduğu söyleniyor. Öncesinde Ferguson'la konuşmuş Ronaldo. Cristiano Ronaldo'yu bu kadar iyi yapan kulübe umarım geri döner. Hep geri dönmesini istemişimdir ve orada futbolu bırakmasını istemişimdir, sonunda gerçekleşecek gibi.