İngiltere Premier Lig - Genel Yorum & Sohbet Konusu

1629561398788.png

@12.Adam, @HeisenBerg, @Tolstoyevski ve @BARON男爵.

fark büyük olmasın diye arkadan geliyorum :A aslında en büyük neden Arsenal hayal kırıklığa uğrattığı için kafam gitti yarın itibaren geri dönüyorum 💪
Arsenal dikiş tutturamayan bir kulüp, yeni yeni transfer yapmaya başladılar. Bir süre daha hayal kırıklığına uğratırlar. Liverpool, Manchester City, Manchester United ve Chelsea'ye odaklan sadece, gerisini boş ver. Bunlar çok fazla hayal kırıklığına uğratmaz. :D

@Tolstoyevski ve @HeisenBerg'i de etikeyelim, onlar da unutmasın. :A

• Beğendim
Reactions: BARON疼痛
Arsenal dikiş tutturamayan bir kulüp, yeni yeni transfer yapmaya başladılar. Bir süre daha hayal kırıklığına uğratırlar. Liverpool, Manchester City, Manchester United ve Chelsea'ye odaklan sadece, gerisini boş ver. Bunlar çok fazla hayal kırıklığına uğratmaz. :D

@Tolstoyevski ve @HeisenBerg'i de etikeyelim, onlar da unutmasın. :A
Ben katılım az diye bıraktım ya. :D

• Güldürdün
Reactions: Araf
Juventus, Ronalde gelmeden önce finale kadar gelip kaybediyordu. Şampiyonlar Ligi için bu adamı aldılar çeyrek finali geçemediler. City de aynısı için istiyor onlar da en fazla yarı finalde elenirler. :D

Ronaldo-City işi resmi olursa Messi'ye çok sinirleneceğim. İkisinin PL de olmasını çok istiyordum. Birisi United diğer City yapsaydı tadından yenmezdi.

Son düzenleme: