fark büyük olmasın diye arkadan geliyorum aslında en büyük neden Arsenal hayal kırıklığa uğrattığı için kafam gitti yarın itibaren geri dönüyorum 💪İki dakikada yaparsın aslında tahminini, fazla vaktini almaz.
Arsenal dikiş tutturamayan bir kulüp, yeni yeni transfer yapmaya başladılar. Bir süre daha hayal kırıklığına uğratırlar. Liverpool, Manchester City, Manchester United ve Chelsea'ye odaklan sadece, gerisini boş ver. Bunlar çok fazla hayal kırıklığına uğratmaz.fark büyük olmasın diye arkadan geliyorum aslında en büyük neden Arsenal hayal kırıklığa uğrattığı için kafam gitti yarın itibaren geri dönüyorum 💪
Ben katılım az diye bıraktım ya.Arsenal dikiş tutturamayan bir kulüp, yeni yeni transfer yapmaya başladılar. Bir süre daha hayal kırıklığına uğratırlar. Liverpool, Manchester City, Manchester United ve Chelsea'ye odaklan sadece, gerisini boş ver. Bunlar çok fazla hayal kırıklığına uğratmaz.
@Tolstoyevski ve @HeisenBerg'i de etikeyelim, onlar da unutmasın.
Benim bundan haberim yokPremier Lig 1. Hafta
Maç Sonuçları:
Liderlik Tablosu:
@HeisenBerg, @12.Adam, @Tolstoyevski ve @BARON男爵.
Beş kişi beş kişidir, devam edebilirsin.Ben katılım az diye bıraktım ya.
Etiket gelmiş olması gerekiyor sana, görmemişsin demek ki.Benim bundan haberim yok
Haberi gören Cristiano Ronaldo o şekilde tepkili. Gitmek istese, muhtemelen Manchester United'a gidip bırakmak ister.
United'a gelip ilk 4'e girme mücadelesi vermek istiyorsa buyursun gelsin.Haberi gören Cristiano Ronaldo o şekilde tepkili. Gitmek istese, muhtemelen Manchester United'a gidip bırakmak ister.
Şu kısım ironidir herhalde…Juventus, Ronalde gelmeden önce finale kadar gelip kaybediyordu. Şampiyonlar Ligi için bu adamı aldılar çeyrek finali geçemediler. City de aynısı için istiyor onlar da en fazla yarı finalde elenirler.
Ronaldo gelmeseydi Juventus ŞL şampiyonu olacaktı. ✍️✍️✍️Şu kısım ironidir herhalde…
Cidden hangi numarayı giyecek acaba... Sezon başladığı için 7'yi alamaz geldiğinde.
Ronaldo, Messi gibi ezilip büzülmez, Sterling'i döve döve alır 7 numarayı. (31 numarayı aldı)Cidden hangi numarayı giyecek acaba... Sezon başladığı için 7'yi alamaz geldiğinde.