İngiltere Premier Lig - Genel Yorum & Sohbet Konusu

Arsenal adamı kanser eder bu nasıl takım 4-0 kaybedersek mutluyum. Diğer yandan Pepe hastalanmış,White zaten hasta,Partey hazır değil böyle uğursuzluk başka bir takımda yok. Herkes hazır olana kadar Arsenal Championship biletini alır.

Eski güzel günler...

images (57).jpeg

Premier Lig'in ilk üç haftasında ilginç detay:

Nuno'nun eski takımı Wolverhampton Wanderers, ilk üç haftada 1-0'lık skorlarla mağlup oldu.

1630310758148.png

Nuno'nun yeni takımı Tottenham Hotspur, ilk üç haftada 1-0'lık skorlarla galip geldi.

1630310804272.png

@Sherlock, @DarkLegenD, @Tolstoyevski, @MEnes, @MasacRE, @12.Adam, @bazinga, @HeisenBerg, @Maskeli Fedai, @mesmeso, @xdragxx, @emreemreu, @S.G.A.T., @Polat Şaşmaz, @batuhankaralar, @Bully, @Turkuazz, @The_Erinch, @eskici, @Dosi, @BARON男爵 ve diğer Premier Lig takipçileri.

Premier Lig'in ilk üç haftasında ilginç detay:

Nuno'nun eski takımı Wolverhampton Wanderers, ilk üç haftada 1-0'lık skorlarla mağlup oldu.

Ekli dosyayı görüntüle 108350

Nuno'nun yeni takımı Tottenham Hotspur, ilk üç haftada 1-0'lık skorlarla galip geldi.

Ekli dosyayı görüntüle 108351

@Sherlock, @DarkLegenD, @Tolstoyevski, @MEnes, @MasacRE, @12.Adam, @bazinga, @HeisenBerg, @Maskeli Fedai, @mesmeso, @xdragxx, @emreemreu, @S.G.A.T., @Polat Şaşmaz, @batuhankaralar, @Bully, @Turkuazz, @The_Erinch, @eskici, @Dosi, @BARON男爵 ve diğer Premier Lig takipçileri.
Hiç gol yemeyerek vatandaşı Vitor Pereira'ya özenmiş şeklinde yorumladım.

Nuno çok iyi hoca, Tottenham'ı iyi bir sezon bekliyor.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam and Araf
Skora bakıyordum arada. Penaltı kaçırdığını görüp şaşırtmıştım. Reis yapmış yine yapacağını demek :A Böylece milli takımlar tarihinin de en golcü oyuncusu oldu :A
Yohh canım olir mi üyle şey. 2 golü de kafayla atmış, hiçbir değeri ve önemi yok... 40 metre uzaklıktan atmadığı sürece formasını giydiği takım ne 3 puan alabilir ne de tur atlayabilir... Hat-trick yaptığı Athletico Madrid maçından sonra Juventus tur atlamış mıydı? Yoo, hayır...

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
Yohh canım olir mi üyle şey. 2 golü de kafayla atmış, hiçbir değeri ve önemi yok... 40 metre uzaklıktan atmadığı sürece formasını giydiği takım ne 3 puan alabilir ne de tur atlayabilir... Hat-trick yaptığı Athletico Madrid maçından sonra Juventus tur atlamış mıydı? Yoo, hayır...
Benim online olduğumu görüp beni kışkırtıcı mesajlar yazıyorsun değil mi, her şeyin farkındayım merak etme... :A Bu maçı da tabi ki izlemedim ama büyük ihtimal boş kaleye atmıştır 2 golü de... :A

• Güldürdün
Reactions: DarkLegenD
Burdan irlandanin teknik direktorunu alkışlıyorum iyi iş becermiş christian ronaldonun takımına karşı @Gerekli24 @eskici @MEnes @Çiğdem

Son düzenleme:
Benim online olduğumu görüp beni kışkırtıcı mesajlar yazıyorsun değil mi, her şeyin farkındayım merak etme... :A Bu maçı da tabi ki izlemedim ama büyük ihtimal boş kaleye atmıştır 2 golü de... :A
Maçkolik'te maça tıklarken "Yeter artık, bu maçı da çevirme. Çevirmiş olamazsın. Yapma" demiştim, girdim, baktım ve olanlar olmuş bile... Bu bilgiyle ne yaparsan yap şimdi. :A @MasacRE

• Harika
  • Güldürdün
Reactions: MasacRE and MEnes
Maçkolik'te maça tıklarken "Yeter artık, bu maçı da çevirme. Çevirmiş olamazsın. Yapma" demiştim, girdim, baktım ve olanlar olmuş bile... Bu bilgiyle ne yaparsan yap şimdi. :A @MasacRE
Ben de penaltı kaçırmış kesin attığı gol penaltıdır diye girdim baktım ama değilmiş... :A Sonra da düşündüm ve dedim ki kesin boş kaleye atmıştır ama o bilginin doğruluğunu henüz teyit etmedim... :A

• Güldürdün
Reactions: DarkLegenD
Manchester United - Newcastle United maçında Cristiano Ronaldo sahada, Sir Alex Ferguson tribünde.