2020 İller Birbirini Yiyor :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Etkinlik yapmak zararlı demedim farkındaysan. Aynı anda bu kadar çok yapmak biraz yıpratıyor üyeleri ki bunu söyleyen ilk kişi ben değilim. Yoksa Dosi'ye de Erinç'le de hiçbir derdim yok ama hepsini aynı anda yapmak yerine yılın tamamına yayılsa daha makul olur. Size veya etkinliklere karşı bir sorunum olmadığını göstermek için sizi de etiketliyorum tatsızlık çıksın istemem. @Dosi @The_Erinch

Ben forumun bir üyesi olarak kendi adıma yıpranmadığımı sıkılmadığımı belirtmek isterim ki bence düşüncelerini bilmeden yorum yapma derim ben :D

• Harika
Reactions: The_Erinch
Adana türkiyenin en güzel şehridir tabi bazı ilçeleri hariç :A

• Güldürdün
Reactions: The_Erinch
Ben forumun bir üyesi olarak kendi adıma yıpranmadığımı sıkılmadığımı belirtmek isterim ki bence düşüncelerini bilmeden yorum yapma derim ben :D
Ben sadece kendi önerimi söyledim benim de bir derdim yok. İstediğim şekilde yorum yaparım sen nasıl kendi fikrini söylüyorsan ben de söyledim yoksa arkadaşlarla hiçbir derdim yok ve olamaz.

• Beğendim
Reactions: Sherlock
Ben sadece kendi önerimi söyledim benim de bir derdim yok. İstediğim şekilde yorum yaparım sen nasıl kendi fikrini söylüyorsan ben de söyledim yoksa arkadaşlarla hiçbir derdim yok ve olamaz.

Ama onların düşüncesine yorum yapıyorsun yıpranırlar diyosun bu olmaz ki :D kimse niye bu kadar etkinlik var bıktık sıkıldık diye yorum yaptımı öyle yorumlar okudunmu yok aksine eğlenceli oluyor diyen çok dimi :D

Bu mesajın bildirimi neden bana geldi ya? :A

İkimiz de fikrimizi söyledik zaten, ikisiyle de bir derdinin olmadığını tahmin edebiliyorum kendi adıma konuşmam gerekirse zaten. Sadece söyleyiş biçimin hoşuma gitmemişti. :D

DAHA ÖNCE OYLARINI ATANLARI, ETİKET YÜZÜNDEN RAHATSIZ ETMİŞ OLACAĞIM ,ÖZÜR DİLİYORUM.

İller Birbirini Yemeye Devam Ediyor...

3 Büyükşehirde kıyasıya yarışıyor şuan için..

İlk turda İzmir Ankara ve İstanbul şeklinde bir sıralama vardı...

Bursa-Eskişehir-Muğla gibi oyların çok yöneldiği illerde yakın takipte büyükleri...

Sıkmadan,hızlı bir şekilde ilerliyoruz. Halan oy vermeyen varsa 2. turlar için acele etsin :)

Akşam 9 dan sonra 3. tur gelir... 😉 😉 😉

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...