MS Ekim gibi dediğini hatırlıyorum yalnış mı hatırlıyorumYok @Dosi'nin arkasindayim ama erteleyebilir, plan yapin her sey üst üste geliyor bu aralar. Umarim o zamana kadar MS özlenir.
MS Ekim gibi dediğini hatırlıyorum yalnış mı hatırlıyorumYok @Dosi'nin arkasindayim ama erteleyebilir, plan yapin her sey üst üste geliyor bu aralar. Umarim o zamana kadar MS özlenir.
Aynen öyle ama Ekim bile erken gibi geliyor artik.MS Ekim gibi dediğini hatırlıyorum yalnış mı hatırlıyorum
Etkinlik yapmak zararlı demedim farkındaysan. Aynı anda bu kadar çok yapmak biraz yıpratıyor üyeleri ki bunu söyleyen ilk kişi ben değilim. Yoksa Dosi'ye de Erinç'le de hiçbir derdim yok ama hepsini aynı anda yapmak yerine yılın tamamına yayılsa daha makul olur. Size veya etkinliklere karşı bir sorunum olmadığını göstermek için sizi de etiketliyorum tatsızlık çıksın istemem. @Dosi @The_ErinchNeden zararı olsun ki fazla etkinlik yapmanın foruma? Bana da bazen oy kullanmak falan zor gelebiliyor ama bu etkinlikler sayesinde birçok üye yorum yapmış oluyor, eğlenmiş oluyor. Özellikle sadece iki üyeden böyle bir talepte bulunman hoş değil bence.
Etkinlik yapmak zararlı demedim farkındaysan. Aynı anda bu kadar çok yapmak biraz yıpratıyor üyeleri ki bunu söyleyen ilk kişi ben değilim. Yoksa Dosi'ye de Erinç'le de hiçbir derdim yok ama hepsini aynı anda yapmak yerine yılın tamamına yayılsa daha makul olur. Size veya etkinliklere karşı bir sorunum olmadığını göstermek için sizi de etiketliyorum tatsızlık çıksın istemem. @Dosi @The_Erinch
Sen önce romanımı oku terk ettin
Ekli dosyayı görüntüle 85972
Ekli dosyayı görüntüle 85971
Değerli FAV10 Sakinleri The Erinch olarak yeni bir etkinlikle karşınızdayım...
İller Birbirini Yiyor
Forum ailesi olarak En Favori; En Kıymetli;En Sevilen İli Seçiyor Olacağız..
İster yaşadığınız şehri koruyun;ister memleketimi yedirmem deyin ;isterseniz hayalimdeki şehirdi bırakmam deyin..
Tamamen size kalmış...81 ilimiz kapı gibi karşısınızda olacak...
İstanbul-Ankara-İzmir dışında illerimizde bu kapışmaya katılabilecek mi göreceğiz..
Ekli dosyayı görüntüle 85973Ekli dosyayı görüntüle 85974Ekli dosyayı görüntüle 85975
Ekli dosyayı görüntüle 85976Ekli dosyayı görüntüle 85977Ekli dosyayı görüntüle 85978
Ekli dosyayı görüntüle 85979Ekli dosyayı görüntüle 85980Ekli dosyayı görüntüle 85981
Yedirmeyin İlinizi Arkasında Durunuz
Yakın zamanda anketleri başlatıyorum; genel anket stilim gereği kısa süreli ,seri ve etkili olacaktır etkinlik...
Bol yorumlu,bol katılımlı en önemlisi eğlenceli olması temenni ediyorum...
Yakında Kapışma Başlıyor...
Ayrılmayınız
Sevgilerimle.
@eskici @Özgür @batuhankaralar @MEnes @Sherlock @Turkuazz @Dosi @Tolstoyevski @alperuz @Silinmiş Üye @mrt-06 @Forumdash @S.G.A.T. @xdragxx @EnveR @Bully @bazinga @xemrexxx @destere @Yiğitt @Polat Şaşmaz @xBUGRAx @Fks14 @Maskeli Fedai @Harunnn60 @Aserat @vadikızı @Yakamoz-Asi @BesaleT @serhatt @Billy Kane @pompy @Çiğdem @denizz19 @takas @sokak sanati @emreemreu @Araf @kerem @cookies @XanTier @yatutarsa @HeisenBerg @haluk792 @Ahmed @-KADİR- @DarkLegenD @MasacRE @Hachiko @BuraK @Since2011 @GunesinOglu @papuleoo @YıldırıM @kerem @Titanium @dreamy @Mr.At @mesmeso61 @tolgab @yigit_00 @Tzira @dizimedya @Jonsnow @Canol @soo @adventurous @anniegrant @offensive @kerim yavuz @Emin Özaltun @armandos @emrecnn @The_Erinch @12.Adam @DR @Emre Ozansoy @Gizmen @ozmoturk @-potterhead- @ömer karataş @MayısKralı @bero @emrecnn @slhttnmtl @Angelica @Zeyno45 @Sflr12 @Atlass @DiziTv
insan usülen Kocaelide derElbette İSTANBUL.
Teşekkür ederim Kaancım;@The_Erinch abi hayırlı olsun tekrardan, güzel ve keyifli bir etkinlik olacak.
Favorim tabii ki, doğup büyüdüğüm memleketim. Forumun favorisi, nüfusu en fazla olan şehrimiz olacaktır. Orayı da severim. Bakalım nasıl sonuçlar çıkacak ortaya
Yarın gece açma eğer planladıysan. Bu gece ve sonrasında pazartesi gecesi açarsın. Güzellerin 3. Tur konusu yarın gece açacağım. Söylenmesinler yine :STeşekkür ederim Kaancım;
Biraz veryansın edenler yada ertelenmesini isteyen arkadaşlar olduğu için kafam karışık ama genel olarak olumlu geridönüşler alıyorum.
Aksilik olmaz ise bu akşam ilk turu süreririm...Zaten biliyorsunuz ben uzun uzun anketleri sevmiyorum. 1 haftada EN Favori İlide aradan çıkartırız
@Sherlock @Dosi @xdragxx @dreamy
Gece dediğime bakma.. bende yeni uyandım, ayılayım ,kahvaltı edeyim gün içinde hallederim.Yarın gece açma eğer planladıysan. Bu gece ve sonrasında pazartesi gecesi açarsın. Güzellerin 3. Tur konusu yarın gece açacağım. Söylenmesinler yine :S
Canın sağolsun... genede ilk 2 turda oy verirsinSevmiyorum.
Benimkiler Pazarı Pazartesi'ye bağlayan gece ve Çarşamba'yı Perşembe' ye bağlayan gece. 3 günlük süre olduğu için bu şekide sabit tarıhlerim var. 1 haftada 2 turGece dediğime bakma.. bende yeni uyandım, ayılayım ,kahvaltı edeyim gün içinde hallederim.
Ben yarı final ve final hariç 1 günlük şekilde hızlı geçerim ama semle ileitşim halinde olayımda seninkilerle aynı güne denk gelmesin.
Boşa birbirimizi kesmeyelim ve insanları boğmayalım.
O zaman güzel ben biliyorsun 1 günlük yaptığım için genelde birbirimizi takip edeceğizBenimkiler Pazarı Pazartesi'ye bağlayan gece ve Çarşamba'yı Perşembe' ye bağlayan gece. 3 günlük süre olduğu için bu şekide sabit tarıhlerim var. 1 haftada 2 tur
Mesmesso'nun da seri anketi var ama biz işimize bakarız oylamak istemeyen oylamaz. Bu kadar basit🤗O zaman güzel ben biliyorsun 1 günlük yaptığım için genelde birbirimizi takip edeceğiz
Doğru diyorsun; asıl yorulan ve kafası karışacak anket sahipleridir.. üyeler sadece istiyorlarsa 1 dk vakit ayırıp sadece bir şık tuşluyor yada istiyorsa yorum yapıyorMesmesso'nun da seri anketi var ama biz işimize bakarız oylamak istemeyen oylamaz. Bu kadar basit🤗
Dur bi be. Buna benzer bir genel kültür formatı vardı aklımda. @Tolstoyevski ile konuşmuştum hatta
Bende fikir ve proje çok @bazinga
Ama hevesim kırılınca kabuğuma çekiliyorum