İstanbul söz konusu olunca akan sular durur, senden bile öteyim o konuda ama sana bana yedirmezler zira antisi de çok fazla malum. Normalde İstanbul açık ara, ama forumda Ankara kazanabilir.
İstanbul söz konusu olunca akan sular durur, senden bile öteyim o konuda ama sana bana yedirmezler zira antisi de çok fazla malum. Normalde İstanbul açık ara, ama forumda Ankara kazanabilir.
Aynen ank de kazanabilir Şunu yazarken bile 10 user aklıma geldi resmenİstanbul söz konusu olunca akan sular durur, senden bile öteyim o konuda ama sana bana yedirmezler zira antisi de çok fazla malum. Normalde İstanbul açık ara, ama forumda Ankara kazanabilir.
vallahi büyükşehirlerde İzmir dışında arkasında duracağım olmaz.Aynen ank de kazanabilir Şunu yazarken bile 10 user aklıma geldi resmen
@Dosi @Yiğitt @mrt-06 @xdragxx şimdiden görebiliyorum finalde Ankara profil resimleriyle dolaylı olarak oy toplamaya ve Ankara'nın kazanması için dişe diş mücadele verdiklerini...Aynen ank de kazanabilir Şunu yazarken bile 10 user aklıma geldi resmen
Elenirse istanbulumuz kıyıda köşede kalan şehirlerimizi öne cıkarma taktiğine gideceğim @Tolstoyevskivallahi büyükşehirlerde İzmir dışında arkasında duracağım olmaz.
ama Kocaeli ve Manisa önceliğimdir.
İstanbul'a hiç gittin mi? Gittiysen ya da zaten dizilerden filmlerden dolayı en az gitmiş kadar olduğun için, İstanbul mu Ankara mı?Ben Ankara aşığı biri değilim pek
O birlik beraberliği görünce böyle demiceksinBen Ankara aşığı biri değilim pek
@Bully ve @xBUGRAx Angaralı olarak saymıyormusun?
Şimdi İzmiri yedirmeyiz size olm...Abi yapma... Çağırma şu İZMİR sevici Utku beyciğimi, başımızın etkini yiyecek şimdi. @MasacRE
2 sene önce gittim. 4-5 gün kaldım ama 2-3 haftalık gezdim rahat günde 20-25 km yürüyordum. Sırf Beşiktaş bile Ankara'dan güzel gerçekçi olmak lazımİstanbul'a hiç gittin mi? Gittiysen ya da zaten dizilerden filmlerden dolayı en az gitmiş kadar olduğun için, İstanbul mu Ankara mı?
Şimdi İzmiri yedirmeyiz size olm...
Manisa ve Kocaeli elenirse artık İzmirin arkasında duracağım
Beso ortaaam Ankara'da mı çalışıyor?
Ben şaka sanıyordum bu olayı Usülen oylarız ama Ankara veya İstanbul kazanacak anketi sonuçta belli buAbi yapma... Çağırma şu İZMİR sevici Utku beyciğimi, başımızın etkini yiyecek şimdi. @MasacRE
Haydiiii Bakalımmmmmmmmm Göreceğizzzzzzzzzz 🤪Hepsi İstanbul’un getir götürünü yapar, birbirimizi kandırmayalım şimdi.
Tamam memleketçilik iyi hoş da sen de en az bizler kadar İstanbul'da yaşıyorsun diziler filmler sayesinde, söz konusu güzellikse gel kabul et.. Şimdiden başladık şaka maka.