Gelecek ay En Favori Dizi de başlayacak gerçekten bir yerden sonra zararı olabilir bu bolluğun.
Pardon ne zararı olacakmış forum hareketli oluyor işte etkinlikler olmazsa millet sıkılır forumda
Gelecek ay En Favori Dizi de başlayacak gerçekten bir yerden sonra zararı olabilir bu bolluğun.
Etkinlik yapmak zararlı demedim farkındaysan. Aynı anda bu kadar çok yapmak biraz yıpratıyor üyeleri ki bunu söyleyen ilk kişi ben değilim. Yoksa Dosi'ye de Erinç'le de hiçbir derdim yok ama hepsini aynı anda yapmak yerine yılın tamamına yayılsa daha makul olur. Size veya etkinliklere karşı bir sorunum olmadığını göstermek için sizi de etiketliyorum tatsızlık çıksın istemem. @Dosi @The_Erinch
Ben sadece kendi önerimi söyledim benim de bir derdim yok. İstediğim şekilde yorum yaparım sen nasıl kendi fikrini söylüyorsan ben de söyledim yoksa arkadaşlarla hiçbir derdim yok ve olamaz.Ben forumun bir üyesi olarak kendi adıma yıpranmadığımı sıkılmadığımı belirtmek isterim ki bence düşüncelerini bilmeden yorum yapma derim ben
Ben sadece kendi önerimi söyledim benim de bir derdim yok. İstediğim şekilde yorum yaparım sen nasıl kendi fikrini söylüyorsan ben de söyledim yoksa arkadaşlarla hiçbir derdim yok ve olamaz.
Ben sadece kendi önerimi söyledim benim de bir derdim yok. İstediğim şekilde yorum yaparım sen nasıl kendi fikrini söylüyorsan ben de söyledim yoksa arkadaşlarla hiçbir derdim yok ve olamaz.