Ben her gece tekrarını izliyorum.Tartışmalar ilk sezonu aratmıyor.(TV8)
Yarının fragmanı ne öyle? 😱
Bugünkü bölüm baya karışık, tartışmalar tavan yaptı. Yarının fragmanı daha heyecanlı.Ben her gece tekrarını izliyorum.
Nazlı ve Gülay Hançer favorim.![]()
Assolist olan değil. Soyadını yazamadım programda iken boşanıp kendi soyadını kullanmaya başladı.Bugünkü bölüm baya karışık, tartışmalar tavan yaptı. Yarının fragmanı daha heyecanlı.
Nazlı Yayla mı o yoksa assolist olanı mı?![]()
Evet sen Nazlı Yayla'yı diyorsun. Yarışmadaki en tarz kadın o, neredeyse hergün yıldız alıyor. Eğer düşüşe geçmezse açık ara favori kendisi.Assolist olan değil. Soyadını yazamadım programda iken boşanıp kendi soyadını kullanmaya başladı.![]()
2 defa 1000 liralık çeklerden aldı. Maria sinirini bozmazsa böyle devam eder. Birde çocuğu var.Evet sen Nazlı Yayla'yı diyorsun. Yarışmadaki en tarz kadın o, neredeyse hergün yıldız alıyor. Eğer düşüşe geçmezse açık ara favori kendisi.![]()
Yok artık, onu mu beğeniyorsun?Benim Beyonce gillerden Nihal'im çıktı.![]()
Yok Ahmad'ım ağzını gererek konuşup herşeye yorum yapması gıcıkca ama o olmasa yarışmada tempo olmayacak, sürekli kavga çıkarıyor iyi oluyor yani.Yok artık, onu mu beğeniyorsun?
Gerekli gereksiz herşeye yorum yapmalar, gündemde olma çabaları falan çok gıcık bence.![]()
Geçen sezonki Ayşegül'ün aynısı.Yok Ahmad'ım ağzını gererek konuşup herşeye yorum yapması gıcıkca ama o olmasa yarışmada tempo olmayacak, sürekli kavga çıkarıyor iyi oluyor yani.![]()
İnstagram da Nazlı kızı Berenin fotoraflarını paylaşmış çok tatlı. http://instagram.com/nazlisultanyaylaGeçen sezonki Ayşegül'ün aynısı.
Aynen programın heyecan kaynağı ama bazen aşırı zorlama yorumlar yapıyor.![]()
Beren'e cidden çok benziyor.İnstagram da Nazlı kızı Berenin fotoraflarını paylaşmış çok tatlı. http://instagram.com/nazlisultanyayla
Boşanınca kızlık soyadını kullanmaya başladı.Beren'e cidden çok benziyor.
Soyadı bu hafta neden değişti anlamadım?![]()
Ağzını yayarak e leri açarak konusuyor komedi gibiBenim Beyonce gillerden Nihal'im çıktı.![]()
Anladım.Kızlık kelimeside ne kadar kötü. Evlenmeden önceki soy ismini kullanmaya başladı diyeyim.![]()