İşte Benim Stilim | Genel Sohbet Konusu

Ağzını yayarak e leri açarak konusuyor komedi gibi
Bir çok konuda dobra ama ben mesela geçen güne kadar Gülay Hançer'i destekliyordum artık vazgeçtim. Zeynep ile anne babalarının üstüne yemin ettiler ağladılar falan bir gün sonra hiçbir şey olmamış gibi barıştılar. :)

Bir çok konuda dobra ama ben mesela geçen güne kadar Gülay Hançer'i destekliyordum artık vazgeçtim. Zeynep ile anne babalarının üstüne yemin ettiler ağladılar falan bir gün sonra hiçbir şey olmamış gibi barıştılar. :)
+1.
Ben de Gülay'ı beğeniyordum, çok cool birisine benziyordu. Ama son olaylardan sonra yanıldığımı anladım.

+1.
Ben de Gülay'ı beğeniyordum, çok cool birisine benziyordu. Ama son olaylardan sonra yanıldığımı anladım.
Emel için bir şey söylemedim. Kendisi bana her gün enerji veriyor onu görünce moralim düzeliyor. He demesi yokmu birde çok tatlı Allah gönlüne göre versin. :)

@Harunnn60 gibi sende fanatiksin ciktin))) kadınlar işte bir öyle bir böyle Alışman lazim)))

Almila her Gala'da çok iddialı olurdu, bu akşam bence daha zayıf gibi geçen haftalara göre. Bakalım puanlar nasıl olacak.

Gökçe elendi.
Soğuk ve mesafeli bir yarışmacı idi, elenmeyi de kendisi istemiş zaten.

Çook önceden biliyordum, Gökçe elendi. :) Melisa'm son gaz devam ediyor. :) haftaya gidecekte belli zaten.

İskartalar kalıyor yarışmada))) cazgirlik yapan kalıyor b7 benim tarzimla kasıt bu sanırım)))