İşte Benim Stilim | Genel Sohbet Konusu

Bende birazcık baktım ve bu sezon en iyi bence Özden.:love1: Kız hem sempatik, hem akıllı, hemde tarz yani.:love1: Resmen akıyor.:Z

valla bence ne tatlı nede şirin ben sevmedim onu
favorim zeynep benim ben birde nihali sevmiyorum gülnihali

Acayip tatlı bir şey. Sen yakında göreceksin onu.:Z

Zeynep'e biraz antipatim var ama şu sıralar geçti oda. Nihal ise bence Melisa lkarşısında gayet sevecen duruyor.:F Melisa, Günay ve Nazlı çok antipatik.:(

Acayip tatlı bir şey. Sen yakında göreceksin onu.:Z

Zeynep'e biraz antipatim var ama şu sıralar geçti oda. Nihal ise bence Melisa lkarşısında gayet sevecen duruyor.:F Melisa, Günay ve Nazlı çok antipatik.:(
melisa ile nihali karşı karşıya getirmeleri iyi nihala
melisadan başka kimse laf yetiştiremez sevmiyorum ben nihali
nazlı sultanda favorim benim

melisa ile nihali karşı karşıya getirmeleri iyi nihala
melisadan başka kimse laf yetiştiremez sevmiyorum ben nihali
nazlı sultanda favorim benim
Nazlı Sultan tarz olarak iyi ama eğlenceli değil. bencce hiç biri yapmacık değil gibi bir tek Nazlı Hamarat çok oynuyor o sinir bozucu.:(

Hııı yapmacık mı.ss Ben öyle tatlı, şirin bir kız görmedim.:bhr:

@Ahmad senin favorin kim.:F Bakalım bu sezon uyuşacakmıyız.:bhr:
Yok artık Özden mi sempatik? 😱 Heralde devamlı takip etmiyorsun. :F
Çok yapmacık birisi bence, hiç beğenmiyorum ben. :D
Tarz olarak bana yakın olan birisi yok bu sezon. Emel'in haraketlerini falan sempatik buluyorum o kadar, yoksa favorim olan birisi yok. :X

Yok artık Özden mi sempatik? 😱 Heralde devamlı takip etmiyorsun. :F
Çok yapmacık birisi bence, hiç beğenmiyorum ben. :D
Tarz olarak bana yakın olan birisi yok bu sezon. Emel'in haraketlerini falan sempatik buluyorum o kadar, yoksa favorim olan birisi yok. :X

Siz gerçeği görmüyosunuz bence.:F Özden ince lafları ile, sempatik hareketleri ile benim gönlümü fethetti. Tarz olarakda iyi sayılır ama çok tarz değil. Biraz daha gelişmeli.:X @vadikızı

Şımarıklığı zaten sempatiklik katıyor.:bhr:

Yok artık, Almila elendi. 😱
Kendisini hiç sevmezdim ama yarışmadaki en çok emek verenlerden birisi idi, bu kadar erken elenmesine üzüldüm.

Bu arada konu başlığını programın yeni adı ile değiştirdim. :D

Yok artık, Almila elendi. 😱
Kendisini hiç sevmezdim ama yarışmadaki en çok emek verenlerden birisi idi, bu kadar erken elenmesine üzüldüm.

Bu arada konu başlığını programın yeni adı ile değiştirdim. :D
Kavga etmiyordu tabiki evlenecek)))

Almila elenmiş 😱 halbuki marianın elenmesi lazımdı ayrıca konuk jürinin oy vermesi çok saçma tek günlük değerlendirme mi olur allah aşkına.

Bu yarismayi izleyenler ne icin izliyor acaba bir izleyeyim dedim kizlar arasinda sürekli kavga nefret dolu sözler seviye sıfir bir program

Tüm hafta almila'ya yüklenilen zaten. Fragmanlardada kötü olarak empoze edildi yani hiç şaşırmadım elenen. :(Güzel kızdı halbuki ki.

Iyi ki Maria kaldi, kiz cok terbiyeli duzgun bir kiz oradaki kizlarla tek bas edebilen.
Ben de Maria'yı beğeniyorum, geçen sezonki Nur'a çok benziyor yarışmadaki halleri. Ama dün Almila'nın elenmesi biraz haksızlıktı, orada en çok emek veren yarışmacılardandı. Almilanın kendisini sevmem ama kız emek veriyordu, daha ileri haftalara kalmayı hakediyordu bence.