Aynen.Emel değil o Zennube.![]()
Bir çok konuda dobra ama ben mesela geçen güne kadar Gülay Hançer'i destekliyordum artık vazgeçtim. Zeynep ile anne babalarının üstüne yemin ettiler ağladılar falan bir gün sonra hiçbir şey olmamış gibi barıştılar.Ağzını yayarak e leri açarak konusuyor komedi gibi
+1.Bir çok konuda dobra ama ben mesela geçen güne kadar Gülay Hançer'i destekliyordum artık vazgeçtim. Zeynep ile anne babalarının üstüne yemin ettiler ağladılar falan bir gün sonra hiçbir şey olmamış gibi barıştılar.![]()
Emel için bir şey söylemedim. Kendisi bana her gün enerji veriyor onu görünce moralim düzeliyor. He demesi yokmu birde çok tatlı Allah gönlüne göre versin.+1.
Ben de Gülay'ı beğeniyordum, çok cool birisine benziyordu. Ama son olaylardan sonra yanıldığımı anladım.
@Harunnn60 gibi sende fanatiksin ciktin))) kadınlar işte bir öyle bir böyle Alışman lazim)))Bir çok konuda dobra ama ben mesela geçen güne kadar Gülay Hançer'i destekliyordum artık vazgeçtim. Zeynep ile anne babalarının üstüne yemin ettiler ağladılar falan bir gün sonra hiçbir şey olmamış gibi barıştılar.![]()
Yanlışı gördüğüm zaman desteklemem mümkün değil. Şov yapanda var tabii.@Harunnn60 gibi sende fanatiksin ciktin))) kadınlar işte bir öyle bir böyle Alışman lazim)))
Gökçe çok çocukca kıyafetler giyiyordu, bir tarzıda yoktu.Gökçe elendi.
Soğuk ve mesafeli bir yarışmacı idi, elenmeyi de kendisi istemiş zaten.
Aynen ben de beğenmiyordum, iyi oldu.Gökçe çok çocukca kıyafetler giyiyordu, bir tarzıda yoktu.![]()
Emel'i sevmene çok sevindim.Maria ve Emeli birazda Zeynep.![]()
Nihal'i kolay kolay elemezler.İyi ki Nihal gitmedi.Melisa da yakında elenir bence. Çok itici bir kız ya.
![]()