İşte Benim Stilim | Genel Sohbet Konusu

Cumartesi 2 dizi sana zor yetiyor olmalı. Bir de BTB çıktı şimdi başına. Tabii izliyorsan. :D
yok bea survivor'dan bahsetmiştim ben. eger survivor c.tesi olsaydı kiraz mevsimi'nden dolayı izleyemezdim survivor'u. cuma-pazar-p.tesi izlerim. :D yani btb'nin gelmesi iyi oldu bu sayede hem km'yi hemde survivor'u izleyebilicem. :D

Ben bu kadar sahte ağlama görmedim. bu ne biçim kötü oyunculuk . ilk sezonu taklit edeceğim diye yapılmayan kalmadı

Bugün jüriler İlbige için haksızlık yapıldığını, kesinlikle geri dönmesi gerektiğini söylediler. :Z @sokak sanati bak gör, demiştim sana. :X

Show TV'deki Bu Tarz Benim'e birazcık baktım, açıkcası farklı jüri - sunucu ile sevemedim ve TV8'dekine geri döndüm. Reytingler nasıl olur bilemem ama ben TV8'deki Bu Tarz Benim'i izlemeye devam edeceğim. Hem oranın yarışmacılarına da alıştım. :X

Showtv deki gerçek moda programı olmus araya serdar ortacin esini katmayaydilar iyiydi TV 8 deki tamamen düzmece kolpa kimi kiminle kavga edecek yarışması Acun yanlış programı transfer etmiş

kendine gel kemal :F
B8MFrEUCcAINeid.jpg

bugün erken geldim eve bu tarz benimlere bakim dedim show'da ki rezalet jürilerden yarışmacılara kadar hepsi birbirinden itici. tv8'de ki daha samimi.

Show TV'deki Bu Tarz Benim gerçekten kepazenin daniskası.

Kız Can Bonomo gibi çıkmış hepsi 1 veriyor, hele orda oturan oğlan ismini unuttum, Can asla tek kolye takmaz dedi, tek kolyeli klipi geldi, sus pus oldu. Nur`u taklit ediyor, kuş uçtu dedi. :D

Serdar'ın karısı Coco diyorlar galiba, çok karamsar geldin dedi, Can Kırmızı pelerin giyiyorsa. :D

Gerçekten jüriler bir şeyden anlamıyor. Ben daha iyi eleştiririm. :D