Çok iyi giyinmiyor. Yani ben Ayşenur'dan daha güçlü performans bekliyordum.
İlk kıyafeti iyiydi ama ben kızı sevmiyorum. İkincisi berbat. Kendine yakışanı giymiş.Yaşasın ikizler!
![]()
İkizler fun clup mısın sen de?İlk kıyafeti iyiydi ama ben kızı sevmiyorum. İkincisi berbat. Kendine yakışanı giymiş.Yaşasın ikizler!
![]()
Çok iyi giyinmiyor. Yani ben Ayşenur'dan daha güçlü performans bekliyordum.Ama yine de o kazanacak bence.
Elenmiş yarışmacıların favorisi İkizler. Bakalım kim olacak.![]()
Fanı değilim ama tarzlar. Güzel kız seçersem bu Gizem olurdu ama.
Yani fan derken destekleme manasında demiştim zaten.Fanı değilim ama tarzlar. Güzel kız seçersem bu Gizem olurdu ama.![]()
Evet sadece Özlem ve Tuğçe Ayşenur'un adını verdi. Diğer herkes İkizler dedi.Onlarada mı söz hakkı vermişler.AYşenur forover.
![]()
Ayşenur var hala orada. Gördüm yüzünü.Yani fan derken destekleme manasında demiştim zaten.
Bende aslında Özlem ile Ayşegül'ü destekliyordum elenince kaldık İkizlere. .ss![]()
Evet sadece Özlem ve Tuğçe Ayşenur'un adını verdi. Diğer herkes İkizler dedi.
Aynen en tarz Ayşenur.![]()
![]()
Yok yanlış yazdım Ayşegül diyecektim.Ayşenur var hala orada. Gördüm yüzünü.![]()
O da çok çirkefti ya.Yok yanlış yazdım Ayşegül diyecektim.Kızı elediler boyuyla dalga geçtiler hep.
![]()
Çirkef değil ya hep ona yüklendiler, kız kendini savunmasın mı? .ss İkisinin kavgalarını çok seviyordum ayrım yapamadım.O da çok çirkefti ya.Az önce Özlem'e laf attı miktofon uzatıldığında, ikisini birden nasıl tutabiliyorsun?
Ya da asıl soru Özlem'i nasıl tutuyorsun?
![]()