İzlemicem çünkü Nur'un yeni dizi ve programlarını izliyor olacağim. Ordakiler bir Nur etmez hepsi boş insan çünkü.Kalan sahalar Özlem'in artık.
@KayıpSehir senin yeni favorin kim? Yoksa daha izlemeyecek misin? Pazartesi kim gelecek acaba. 😱
İzlemicem çünkü Nur'un yeni dizi ve programlarını izliyor olacağim. Ordakiler bir Nur etmez hepsi boş insan çünkü.Kalan sahalar Özlem'in artık.
@KayıpSehir senin yeni favorin kim? Yoksa daha izlemeyecek misin? Pazartesi kim gelecek acaba. 😱
Pazartesi fragmanından anladığım kadarıyla Ayşenur dönecek gibi.@sokak sanati
nur gittiğine göre yeni favorim ikizler 🙄
http://www.showtv.com.tr/programlar/video/bu-tarz-benim--pazartesi-1545/129293Bir fotoğraf görmüştüm zaten programda olduğuna dair.Umarım yanlış anlamamışımdır.
Biraz geçte olsa doğru yolu buldun.![]()
Şu ana kadar tartışarak ayrılan iki isim var biri Nur diğeri Ayşenur yani o yorumlara göre dönen bu ikisinden birisi. Ben Nur'un döneceğini düşünmüyorum, dönen kesinlikle Ayşenur'dur bence.Kesinlikle bende öyle düşünüyorum. Ayşegül'ün ve Gizem'in tepkiler falan direk Ayşenur'u düşündürdü.sonradan gelenler olmaz bence Melek, Sara falanda olmaz.
Tek ihtimal Ayşenur.
@Ahmad

Kimse sevinmesin Nur gitti diye, elbet Nur bu oyunu BOZAR!Ekli dosyayı görüntüle 41560
halk tepkiyi koymuş helal olsun nura@destere @sokak sanati @Ahmad @cookies
@Çiğdem- duan kabul olmuş @-potterhead- in tubişi düşmüş listeden![]()
Tutturmuşum.Şu ana kadar tartışarak ayrılan iki isim var biri Nur diğeri Ayşenur yani o yorumlara göre dönen bu ikisinden birisi. Ben Nur'un döneceğini düşünmüyorum, dönen kesinlikle Ayşenur'dur bence.
Yarını merakla bekliyorum.![]()
ahaha öyle işte benim beddularım herzaman tutarEkli dosyayı görüntüle 41560
halk tepkiyi koymuş helal olsun nura@destere @sokak sanati @Ahmad @cookies
@Çiğdem- duan kabul olmuş @-potterhead- in tubişi düşmüş listeden![]()
Aynen. Fark-ı [HASHTAG]#NurBozar[/HASHTAG]Fragmanda NUR YERLİTAŞ ne diyor.
Nur Yerlitaş : Şimdiden Bazı İnsanları Özletiyorsunuz.
[HASHTAG]#nurbozar[/HASHTAG]![]()
@Ahmad![]()
Ayşenur'um geri dönmüş. Şimdi sınavım var ama izleyeceğim dayanamıyorum.![]()
Yeni saç rengi iyi değil bence.![]()