İşte Benim Stilim | Genel Sohbet Konusu

Kesinlikle bende öyle düşünüyorum. Ayşegül'ün ve Gizem'in tepkiler falan direk Ayşenur'u düşündürdü.:D sonradan gelenler olmaz bence Melek, Sara falanda olmaz.:D Tek ihtimal Ayşenur.:Z @Ahmad

Kesinlikle bende öyle düşünüyorum. Ayşegül'ün ve Gizem'in tepkiler falan direk Ayşenur'u düşündürdü.:D sonradan gelenler olmaz bence Melek, Sara falanda olmaz.:D Tek ihtimal Ayşenur.:Z @Ahmad
Şu ana kadar tartışarak ayrılan iki isim var biri Nur diğeri Ayşenur yani o yorumlara göre dönen bu ikisinden birisi. Ben Nur'un döneceğini düşünmüyorum, dönen kesinlikle Ayşenur'dur bence. :)

Yarını merakla bekliyorum. :Z

Bence Nur dönecek. :D

Ama bence Ayşenur dönecek. :D

Nur öyle gittikten sonra dönmez bence, yoksa niye elensin? Ayrıca burda bir oylama falan yok mu ne hemen isteyen geri dönüyor? :D

Ayşenur hiç kimseyle vedalaşmadan gitti, bari Nur dönse. Bence dönecek ama Ayşenur. :D

Şu ana kadar tartışarak ayrılan iki isim var biri Nur diğeri Ayşenur yani o yorumlara göre dönen bu ikisinden birisi. Ben Nur'un döneceğini düşünmüyorum, dönen kesinlikle Ayşenur'dur bence. :)

Yarını merakla bekliyorum. :Z
Tutturmuşum. :Z:Z

Fragmanda NUR YERLİTAŞ ne diyor. :bhr:
Nur Yerlitaş : Şimdiden Bazı İnsanları Özletiyorsunuz. :bhr:
[HASHTAG]#nurbozar[/HASHTAG] :bhr: :love1::love1:
@Ahmad :Z

Ayşenur'um geri dönmüş. Şimdi sınavım var ama izleyeceğim dayanamıyorum.:bhr:

ayşenur'un geleceğini tahmin ediyordum. çok iyi bir dönüş yaptı kıyafeti süperdi :X