İçerde - Tanıtım Fragmanı | Show TV

Çıktığında izlemeyenler olduğu için etiketledim. Hem @xemrexxx ile senin pek bir sevdiği küçük Murat da var. :A

Bu arada senin bunu izleyeceğini düşünüyordum ama Babam ve Ailesi'ni izleyeceğini söylemişsin biraz şaşırdım. :A
Çocuk resmen efsane :D

Bülent İnal faktörü var ikisine de bakacam sonuçta ikisi de yeni dizi :A

Ama asıl tercihinin İçerde'den yana olacağını ikimiz de biliyoruz. :A
Aslında şu da var Ay Yapım HD olarak hemen yüklüyor internete ordan izlemek daha güzel :A Ama şu son fragmanla İçerde'yi izlerim gibi görünüyor :D Zaten bu son dizi izleyişlerim :A

Sedef'le partner oldu sonuçta, zaten sevdiğim bir isim destekliyorum ama aynı zamanda Ayça Bingöl için izlerim :A

Ayça kabul görürse Bülent hem itici hem kötü oyuncu. Hepte aynı roller. Tüm dizilerinde nefret ettim karakterinden sayesinde.:F Bir Çocuk Sevdim dizisinden daha farklı bir oyunculuk ve tip yok ortada. Bence onun için izlemesin kimse:A

O duyumları bize de söyle belki sonradan konusunu açarım. :A
Ben varken sana mı açtırırım konusunu :A Çok beklersin :A
Ayça kabul görürse Bülent hem itici hem kötü oyuncu. Hepte aynı roller. Tüm dizilerinde nefret ettim karakterinden sayesinde.:F Bir Çocuk Sevdim dizisinden daha farklı bir oyunculuk ve tip yok ortada. Bence onun için izlemesin kimse:A
Bana göre ikisi de iyi oyuncu, severim :A Ha tutacağını düşünmüyorum, orası ayrı :A

Yakarım bu forumu :A

Sedef için gerekirse geri dönüş yaparım :A
Mesela hayatının geri kalanını belirleyecek olan sınava çalıştığın için forumda değilsin ve iş de bu ya TRT'nin tarihi açıklayası geldi. Yani yayın tarihi belli oldu diye sevineceğine beni ve forumu mu yakarsın gerçekten? :A

Mesela hayatının geri kalanını belirleyecek olan sınava çalıştığın için forumda değilsin ve iş de bu ya TRT'nin tarihi açıklayası geldi. Yani yayın tarihi belli oldu diye sevineceğine beni ve forumu mu yakarsın gerçekten? :A
Gerekirse yaparım böylelikle senden kurtulmuş olurum :A