Tabii RT'leye RT'leye elde tweet de kalmadı.İşte farkım
Tabii RT'leye RT'leye elde tweet de kalmadı.İşte farkım
Yoo hala da var ama ara verdim biraz Yakında başlarım yineTabii RT'leye RT'leye elde tweet de kalmadı.
Bu azmini Son Destan'a sakla çünkü bir daha Begüm, Ali veya Vedat ile ilgili herhangi bir şey görmek istemiyorum.Yoo hala da var ama ara verdim biraz Yakında başlarım yine
Sırf sana inat paylaşacamBu azmini Son Destan'a sakla çünkü bir daha Begüm, Ali veya Vedat ile ilgili herhangi bir şey görmek istemiyorum.
Paylaşacaksan Boynu Bükükler'den paylaş en azından izlediğim diziydi. Ya da Son Destan'a devam edebilirsin çünkü kalitenin adresi BKM yapıyor.Sırf sana inat paylaşacam
BB'den de gelir Bi bak bakalım şimdi Twitter'aPaylaşacaksan Boynu Bükükler'den paylaş en azından izlediğim diziydi. Ya da Son Destan'a devam edebilirsin çünkü kalitenin adresi BKM yapıyor.
Bu gidişle seni unfollow edeceğim ya hayırlısı bakalım.BB'den de gelir Bi bak bakalım şimdi Twitter'a
Eğer beni unfollow edersen senaryolarına bir daha asla yorum yapmamBu gidişle seni unfollow edeceğim ya hayırlısı bakalım.
O zaman Ali'nin hastaneye düşmesi, annesiyle barışması, teklifi reddetmesi, Begüm ile düğün planı yapması, evlenmeleri veya Vedat'ın çıldırması gibi şeyler görmek istemiyorum.Eğer beni unfollow edersen senaryolarına bir daha asla yorum yapmam
Bak geçenlerde yarışma konusundan çıktım dedim bir daha da yazmadım ne kadar ciddi olduğumu sen düşün
Göreceksin bananeO zaman Ali'nin hastaneye düşmesi, annesiyle barışması, teklifi reddetmesi, Begüm ile düğün planı yapması, evlenmeleri veya Vedat'ın çıldırması gibi şeyler görmek istemiyorum.
Bu yorgunluğun yarın ve sonraki günlerde de devam eder umarım.Yoruldum zaten
Deydiği belli mi bilemem ama değdiği belli.Genel hikaye ve ilk bölümü Elif Usman yazmış. Elinin deydiği belli zaten fragmanların hepsi muazzamdı. Keşke hep kendisi yazsaymış.
ooooo uluç bayraktardan sonra tolgay ışıklıdamı var tamam bu dizi yeni ezel olacak belli oldu zaten jenerik müziğindeki enerjide havada onu belli ediyor @Bully3. Fragman:
Bu da jenerik müziği:
@xemrexxx @denizz19 @ozgur2113 @Bully @Forumdash @eskici @cookies @Yiğitt @Çiğdem- @sokak sanati @Billy Kane @MayısKralı @batuhankaralar @turkuazz @DarkLeqenD @mrt-06 @Doğu @Jonsnow @gizem ak @ihearyourvoice @Canol
senin adamları toplamıslar diziye ayollAy yapım iyi bir proje ile başlıyor bakalım bekliyoruz dizide arasın olması çok iyi ayrıca çağatayında olması iyi olmuş Dizi kadrosu oldukça başarılı olmuş
Ya hiç sorma ilk defa sevdiğim oyuncuları aynı dizide toplamışlar bende çok şaşırdım ilk duyduğumda Arasın olması çok sevindirdi onun yanında Çağatayın da olması çok isabetli bir karar oldu ay yapım nihayet iyi bir karar almışsenin adamları toplamıslar diziye ayoll