Umarım böyle bir şey olur çünkü merak ettim nasıl yapacağını. En fazla konuyu silersin herhalde.Gerekirse yaparım böylelikle senden kurtulmuş olurum
Umarım böyle bir şey olur çünkü merak ettim nasıl yapacağını. En fazla konuyu silersin herhalde.Gerekirse yaparım böylelikle senden kurtulmuş olurum
Benim BKM'nin yapım ekibinden kaynaklarım var senden önce haberim olur her türlü çatlaUmarım böyle bir şey olur çünkü merak ettim nasıl yapacağını. En fazla konuyu silersin herhalde.
O kaynaklar seni hayal kırıklığına uğratmasın da.Benim BKM'nin yapım ekibinden kaynaklarım var senden önce haberim olur her türlü çatla
Ay sus bakayım sen Gerçi yanılttılar beni Ağustos - Eylül'de fragman çıkacak dediler bekliyorum halaO kaynaklar seni hayal kırıklığına uğratmasın da.
Son Destan ile ilgili fragman, yayın tarihi, yorum konusu ve hatta tekrarlarının ne zaman yayınlanacağı haberlerini bile ben açacağım inşallah.Ay sus bakayım sen Gerçi yanılttılar beni Ağustos - Eylül'de fragman çıkacak dediler bekliyorum hala
Iyyy pis 5 bölümlük diziden ne istiyorsun.ssSon Destan ile ilgili fragman, yayın tarihi, yorum konusu ve hatta tekrarlarının ne zaman yayınlanacağı haberlerini bile ben açacağım inşallah.
Seni biraz sinir etmek istiyorum.Iyyy pis 5 bölümlük diziden ne istiyorsun.ss
Aman hele bi yayınlansın da Zaten İkimizin Yerine'nin konusunu hazırlıyordum sen açtın.ssİşte ben açınca sinirleneceksin.
Evet o günü sabırsızlıkla bekleyeceğim. Ama forumdan ayrılmaya kalkmazsan sen kapabilirsin tabii.Aman hele bi yayınlansın da Zaten İkimizin Yerine'nin konusunu hazırlıyordum sen açtın.ss
Ben her türlü kaparım Son Destan olmasa da filmini, başka bir projesini muhakkak açarımEvet o günü sabırsızlıkla bekleyeceğim. Ama forumdan ayrılmaya kalkmazsan sen kapabilirsin tabii.
Bir de Aşkın 5 Hali diye TV filmi mi ne vardı onu kesin ben kaparım. Hem D Productions'tan kaynakların yoktur.Ben her türlü kaparım Son Destan olmasa da filmini, başka bir projesini muhakkak açarım
Ay sen gizli gizli Sedef fanı mı oldun Onunla ilgili de kaynaklarım var set ekibiyle iletişime geçtim geçenlerdeBir de Aşkın 5 Hali diye TV filmi mi ne vardı onu kesin ben kaparım.
Twitter'da dünyası Sedef olan birini takip edince mecburen haberimiz oluyor. .ssAy sen gizli gizli Sedef fanı mı oldun Onunla ilgili de kaynaklarım var set ekibiyle iletişime geçtim geçenlerde
Sinema filmi diye bekliyordum ama tv filmi çıktı.ss
Bu daha iyi günlerin projeler başlasın yıkarım ortalığıTwitter'da dünyası Sedef olan birini takip edince mecburen haberimiz oluyor. .ss
Bu yıkmamış halin mi şimdi?Bu daha iyi günlerin projeler başlasın yıkarım ortalığı
İşte bunun 2 3 katını düşünBu yıkmamış halin mi şimdi?
Bence bu halin bile yeteri kadar vahim. Bir bakıyorum zaman tünelinde Bedel ile ilgili 1 sene öncenin tweetleri var.İşte bunun 2 3 katını düşün
İşte farkımBence bu halin bile yeteri kadar vahim. Bir bakıyorum zaman tünelinde Bedel ile ilgili 1 sene öncenin tweetleri var.