İçerde - Tanıtım Fragmanı | Show TV

Ya hiç sorma ilk defa sevdiğim oyuncuları aynı dizide toplamışlar:D bende çok şaşırdım ilk duyduğumda Arasın olması çok sevindirdi onun yanında Çağatayın da olması çok isabetli bir karar oldu:) ay yapım nihayet iyi bir karar almış:)
yeni nesilden çağatay ve aras ısınamadığım oyunculardı bakalım onlara bir şans doğmuş oldu hangisi sevdiricek bakalım kendisini :A

ama benim adamım belli tabi çetin tekindor :A :A :A

Sen izlicen mi 😱
Tüm Türkiye izlicek la sen buna mı şaşırıyon. 😎

kadın oyuncu seçimleri facia olmuş resmen ama aksiyon dizilerinde zaten erkek oyuncular iyi seçim olsa yeter :A
Aynen 2. kadın oyuncu Bensu'nun yanında ezilmiş resmen. :A

Daha önceki yorumlarımı da mı görmedin? Hem Aşkın Peşinden'e saldırmandan sonra bu da iki oldu sana çok yüz veriyoruz. :A
Seni mi takip edicem ben konularda görmedim tabi. :A Saldırmadım hem. :A son sahne fazla hayecanlandırmadı dedik atladın hemen yani sen saldırmış oluyosun. .A

Tüm Türkiye izlicek la sen buna mı şaşırıyon. 😎

Aynen 2. kadın oyuncu Bensu'nun yanında ezilmiş resmen. :A

Seni mi takip edicem ben konularda görmedim tabi. :A Saldırmadım hem. :A son sahne fazla hayecanlandırmadı dedik atladın hemen yani sen saldırmış oluyosun. .A
Çalıntı senaryo demek saldırıya girmiyor mu? Hem bunu takip etmeyeceğimi nereden çıkardın kalite neredeyse ben de orada olurum çünkü. :A

Çalıntı senaryo demek saldırıya girmiyor mu? Hem bunu takip etmeyeceğimi nereden çıkardın kalite neredeyse ben de orada olurum çünkü. :A
Kaşınmasaydın demezdim hem yalanda değil yani gerçekleri söyledik saldırı olmuyor evet. :A Ve senin bu diziyi izleyip izlemicen hakkında bişi demedim zaten. :A