İçerde - Tanıtım Fragmanı | Show TV

Kanal D'mde bu beceri ve akıl varken dizinin ilk bölümünün yayınlanmasına 1 gün bile kalsa alabilir. :pala:
Ondan mi dizi tutturamiyorlar :A
Harika olur da biraz gizemli öldüğü için izlemeyenler anlamaz:F

Aman partneri olmasa bi hiç yine :A Hem eskiye bak sen kaç dizi batırdı:F M.Alakurt bile bununla aynı dizide rol aldı adam çekti gitti ülkeden :F

Transfer olayını ben de desteklemiyorum:T: show da en son Ezel ve my izliyordum düzenli:F Kanaldan kaç senedir uzağım :F
O da var dogru diyorsun ama biraz düsünecem bakalim seninde aklinda varsa güzel sahneler önerilerine acigim yani :A :A
orjinal filmini izlemedim ama büyüdüklerinde kendilerinden haberi olmayan kardeşleri canlandırıcaklarmış sanırım ilk çocukluk dönemlerinden kesitler sunuyorlar çocukken ikiside masum ellerinde salçalı ekmekler falan büyüdüklerinde ise o ekmeklerin yerlerini silahlar alıyor ve sokakta birbirleriyle oynayan çocuklar gidiyor birbirine düşman olan 2 adam geliyor :A
Ay bunu anlamaya ne var anladik tabikide cok acik belli oluyor zaten bu cocukken birbirlerini seviyorlar oyun oynuyorlar büyüyünce de birbirlerini silahla kovaliyorlar oyun oynamak icin kovalamiyorlar tabiki de düsman olmuslar :A :A

O da var dogru diyorsun ama biraz düsünecem bakalim seninde aklinda varsa güzel sahneler önerilerine acigim yani :A :A

Ay bunu anlamaya ne var anladik tabikide cok acik belli oluyor zaten bu cocukken birbirlerini seviyorlar oyun oynuyorlar büyüyünce de birbirlerini silahla kovaliyorlar oyun oynamak icin kovalamiyorlar tabiki de düsman olmuslar :A :A
Küçük hatalar oldu, hallettik. Yeni sezona hazırız. :Z

Yok izlemem :X cesur yürek zaten erken kalkacak gibi geliyor bana:A
Arkadaşlar İyidir sıcak bir gençlik dizisine benziyor. Zeynep Günay Tan ve Deniz Koloş imzalı. İlk bölüme göz at, pişman olmazsın bence. :)

anlamadığınız için boş boş konusuyorsunuz uçurumdakı gibi kadın sahneleri lazım size ozaman beğenirdiniz çağatay birisiyle öpüşseydi mesala :F

Ama şike olur direkt en yüksek puan garanti olur:A Gerçi kaç haftadır baya yuksek veriyorum kendi yapım şirketimi bile sallıyorum :F

Arkadaşlar İyidir sıcak bir gençlik dizisine benziyor. Zeynep Günay Tan ve Deniz Koloş imzalı. İlk bölüme göz at, pişman olmazsın bence. :)
SS var :X @Aserat gibi SS'yi satamam :X zeynep tan dediğin obgzyi çeken mi? Nedense o kadın obgz yüzünden abartılı isim olarak görüyorum :X Koloşu tanımıyorum :A

Ama şike olur direkt en yüksek puan garanti olur:A Gerçi kaç haftadır baya yuksek veriyorum kendi yapım şirketimi bile sallıyorum :F

SS var :X @Aserat gibi SS'yi satamam :X zeynep tan dediğin obgzyi çeken mi? Nedense o kadın obgz yüzünden abartılı isim olarak görüyorum :X Koloşu tanımıyorum :A
Aynen o kadın. Evet biraz abartıldı, ona ben de katılıyorum ama gerçekten iyi isim. :D

Ben SS'yi satamıyorum ama Arkadaşlar İyidir'i izleyeceğim. Gerçi SS böyle giderse satabilirim. :A

Görecez bakalim :A
anlamadığınız için boş boş konusuyorsunuz uçurumdakı gibi kadın sahneleri lazım size ozaman beğenirdiniz çağatay birisiyle öpüşseydi mesala :F
Ya bi git o dediklerini anlamaya ne var ayrinti degil ki onlar zaten acikca gösterilmis ama daha iyi anlatilabilirdi diyorum sadece :A Ucurumda her türlü sahne vardi izlememissin konusuyorsun hala ben sana bir aksiyon sahnesi izleteyimde gör :F kadin sahnelerine gerek yok güzel bir aksiyon olsun begenirim ben :A

Yok canim niye şike olsun zaten yüksek veriyorsun önermis olursun sadece önerdin diye de tam puan verecek degilsin daha iyi bir sahne varsa ona daha yüksek verirsin yani :A

Aras ve Çağatay olduğu o sahne ne saçma öyle, cidden kötü baya.
2. fragmanla kurtarirlar umarim.

tanıtım beğendim de güzel olmuş bakarım da ya dizinin ismi benim içime
sinmiyor içerde yerine daha karizmatik bir isim olsaydı keşke

Tam karar vermedik asgsafag kanalın pazartesileri boş ve tüm kanallarda da ciddi rakip yok. 19 eylül yada 26 eylül planlardaki hedefimiz:A
vatan hainide pazartesinden çekilmiş bülentin saçma sapan 4 bölümde bitecek dizisi gelmiş :A

içerde şimdi pazartesi olursa tutma ihtimali yüksek olur bence :F

vatan hainide pazartesinden çekilmiş bülentin saçma sapan 4 bölümde bitecek dizisi gelmiş :A

içerde şimdi pazartesi olursa tutma ihtimali yüksek olur bence :F
Evet o boşluğu yakalamaya çalişiyoruz:X KÇ ve paramparça bitikler ve Bülentin dizisiyle kitleler aynı olduğundan reytingler 3e bölünür artık :F :X Aksiyon severler ve ergen kitle bizim yanımızda:X