Hazar'ın oyunculuğunu öne cıkaran yapımdıHazarcığıma o rol yakışmamıştı
Ona zengin rolleri yakışıyor![]()
Hazar'ın oyunculuğunu öne cıkaran yapımdıHazarcığıma o rol yakışmamıştı
Ona zengin rolleri yakışıyor![]()
Hazar'ın oyunculuğunu öne cıkaran yapımdıSinem saolsun
![]()
Tip olarak diyoz cnm böyle daha seksi açın Yüksek Sosyeteyi ve bu güzelliği görün ve bu güzelliği elinden kaçıran Ay yapıma üzülünYoo rolü iyiydi ama senaryo yanlıştı.
Dediğim gibi 2.bölümü izleyip beğenmeyince diğerlerine bakmadım belki 3 iyidir bilemem![]()
Sinem sırıtmadı bence gayet iyiydi.Hazar'ın oyunculuğunu öne cıkaran yapımdıSinem saolsun
![]()
Ağlak bir dizi olduğu için Sinem o dramatizeyi veremedi. Hazar'ın daha güçlü ekran bağı vardı belki seyirci daha yakın hissetti kendine. Sinem'e cok övgü göröedim fanları hariçSinem sırıtmadı bence gayet iyiydi.![]()
Ben Sinem fanı değilim ve beğendimAğlak bir dizi olduğu için Sinem o dramatizeyi veremedi. Hazar'ın daha güçlü ekran bağı vardı belki seyirci daha yakın hissetti kendine. Sinem'e cok övgü göröedim fanları hariç![]()
#içerde etiketi Twitter'da 1. sırada, Ay Yapım ailesi olarak iyi çalışıyorsunuz.Ağlak bir dizi olduğu için Sinem o dramatizeyi veremedi. Hazar'ın daha güçlü ekran bağı vardı belki seyirci daha yakın hissetti kendine. Sinem'e cok övgü göröedim fanları hariç![]()
Siyasi kimliği çocuktan ayrılınca koptu. Zaten 2.bölümde miydi neBen Sinem fanı değilim ve beğendimAyrıca dizinin ağlak kısmı Hazar'a aitti. Sinem bence siyasi kişiliği üzerine yakıştırmıştı.
![]()
Siz ve fanlarımız saolsun#içerde etiketi Twitter'da 1. sırada, Ay Yapım ailesi olarak iyi çalışıyorsunuz.![]()
İşte o sebeple dizi benim için bitti. Ben siyasi bir dizi olarak beğenmiştim 2.bölüm tamamen bitirdiler ve değişti senaryo. Aşk meşk dizisine döndü.Siyasi kimliği çocuktan ayrılınca koptu. Zaten 2.bölümde miydi ne![]()
Siz derken?Siyasi kimliği çocuktan ayrılınca koptu. Zaten 2.bölümde miydi ne
Siz ve fanlarımız saolsun![]()
Forumdakiler de illa tweet atmiştirSiz derken?![]()
İşte o sebeple dizi benim için bitti. Ben siyasi bir dizi olarak beğenmiştim 2.bölüm tamamen bitirdiler ve değişti senaryo. Aşk meşk dizisine döndü.
@denizz19 atmış, gördüm valla. Ama kötülemiş.Forumdakiler de illa tweet atmiştir
Sen de neye bağlayacağını şaşirdin![]()
Kes be benim en baştan beri sebebim buydu sormadın diye anlatmadımForumdakiler de illa tweet atmiştir
Sen de neye bağlayacağını şaşirdin![]()
Çok takip ediyorsun benİ@denizz19 atmış, gördüm valla. Ama kötülemiş.![]()
Taga tıklayınca seni takip ettiğim için en üstte senin tweetin görünüyor.Kes be benim en baştan beri sebebim buydu sormadın diye anlatmadım
Çok takip ediyorsun benİ![]()
Kötülemedim ki aslında daha iyi olmalıydı dedim.Taga tıklayınca seni takip ettiğim için en üstte senin tweetin görünüyor.![]()
Gerçekten hiç kötülememişsin.Kötülemedim ki aslında daha iyi olmalıydı dedim.![]()
Ayy ünlü oldum
Melun rt almadıysa sorun yok@denizz19 atmış, gördüm valla. Ama kötülemiş.![]()
Dr'a derdini söylemezsen nerden bilsin senin karın ağrınıKes be benim en baştan beri sebebim buydu sormadın diye anlatmadım
Çok takip ediyorsun benİ![]()
RT aldımMelun rt almadıysa sorun yok
Dr'a derdini söylemezsen nerden bilsin senin karın ağrını![]()