hahaha evet oyun içinde oyun ezele gönderme vardıÇüşünüz diziye bakın Celalin oğlu müdürün adamı deseniz inanırım yani dizide herkes bi entrikalı önüne gelen çeviriyor entrikaları kız @Çiğdem- bu diziye biz doğal halimizle katılsaydık uyumlu olurduk diziye entrika çevirip duruyolar
İçerdeyi @eskici ye inat içerde izledim iyiki dışarda izleseydim millet tepkilerimi görüp akıl hastanesine kapatabilirdi
Son olarak ''Yılan yılandır. Üstündeki pullar güzel yapmaz.'' lafıyla @xemrexxx e laf çarpıtıp yazdıklarımı bitiriyorum
Not : @vadikızı sen bu diziyi izleme yaşında var kalpten gidersin![]()
İzlemiyor musun diziyi?spoiler icinde resimde paylasaydin iyiydi![]()
hahaha evet oyun içinde oyun ezele gönderme vardı
Ercan Kesal fena sayılmaz akın ışık rolu için idare eder diyelim![]()
Bir bitiremediler arkadaş sahneyi baştan ala ala bir kıskandım yani.Ohaa 5. reklam.![]()
Ben bununla 4 saydımBen mi yanlış saydım?![]()
Yap yap da düşmanlarımıza laf verme23.45'de reklam verdiyse tabii ki 00.00'da da reklam verilir her kanal yapıyor ben neden yap mıyım.![]()
Yazdım ben bak bi sen.Ben bununla 4 saydımtam takip etmedim senin reklamı takip ettiğini görünce
Yap yap da düşmanlarımıza laf verme23.45de bitmeliydi
![]()
İzlemiyor musun diziyi?![]()
Başka dizi izleme bunu izle işte. Şu an televizyonlarda yayınlanan en güzel dizi.Yok abi malesef ayiracak zaman bulamadim diziyeÜniversite faktörüde eklenince dahada zorlasiyor
spoiler icinde resim bekliyorum
![]()