Show İçerde - Dizi Yorumları

Masalda kızı veriyorlar dizide kız veriyor direk.:F Bu ne absürtlük.:F

Çüşünüz diziye bakın Celalin oğlu müdürün adamı deseniz inanırım yani dizide herkes bi entrikalı önüne gelen çeviriyor entrikaları kız @Çiğdem- bu diziye biz doğal halimizle katılsaydık uyumlu olurduk diziye entrika çevirip duruyolar :F

İçerdey i @eskici ye inat içerde izledim iyiki dışarda izleseydim millet tepkilerimi görüp akıl hastanesine kapatabilirdi :F

Son olarak ''Yılan yılandır. Üstündeki pullar güzel yapmaz.'' lafıyla @xemrexxx e laf çarpıtıp yazdıklarımı bitiriyorum :A

Not : @vadikızı sen bu diziyi izleme yaşında var kalpten gidersin :A

Bu bölüm efsaneydi be bir o köşeye bir bu köşeye iyi yatırdılar bizi :D Yarın AB 10 reyting geliyor :Z

Çüşünüz diziye bakın Celalin oğlu müdürün adamı deseniz inanırım yani dizide herkes bi entrikalı önüne gelen çeviriyor entrikaları kız @Çiğdem- bu diziye biz doğal halimizle katılsaydık uyumlu olurduk diziye entrika çevirip duruyolar :F

İçerdeyi @eskici ye inat içerde izledim iyiki dışarda izleseydim millet tepkilerimi görüp akıl hastanesine kapatabilirdi :F

Son olarak ''Yılan yılandır. Üstündeki pullar güzel yapmaz.'' lafıyla @xemrexxx e laf çarpıtıp yazdıklarımı bitiriyorum :A

Not : @vadikızı sen bu diziyi izleme yaşında var kalpten gidersin :A
hahaha evet oyun içinde oyun ezele gönderme vardı :A

Ercan Kesal fena sayılmaz akın ışık rolu için idare eder diyelim :F

hahaha evet oyun içinde oyun ezele gönderme vardı :A

Ercan Kesal fena sayılmaz akın ışık rolu için idare eder diyelim :F

Kız o değilde şu Mertin sevdiği kız yerinde sen daha güzel oynardın cidden kızda yetenek yok :A

Bensu yerinede ablası oynayabilirdi bi güzel diye almışlar resmen kız b bu bölümün son sahnesinde iyiydi :A

Bu arada Celalin sana benzeyen karısı kesin Sarptan hoşlaşıyor :A

@Forumdash şu anki ters köşeler ezel 2.sezon seviyesinde :D ezel 1.sezon seviyesine gelsin sonra konuşuruz dizinin kalitesini:A ee tabi bir de hiç ulaşamayacağı uçurum dizisi seviyesi var:A