hahaha evet oyun içinde oyun ezele gönderme vardıÇüşünüz diziye bakın Celalin oğlu müdürün adamı deseniz inanırım yani dizide herkes bi entrikalı önüne gelen çeviriyor entrikaları kız @Çiğdem- bu diziye biz doğal halimizle katılsaydık uyumlu olurduk diziye entrika çevirip duruyolar
İçerdeyi @eskici ye inat içerde izledim iyiki dışarda izleseydim millet tepkilerimi görüp akıl hastanesine kapatabilirdi
Son olarak ''Yılan yılandır. Üstündeki pullar güzel yapmaz.'' lafıyla @xemrexxx e laf çarpıtıp yazdıklarımı bitiriyorum
Not : @vadikızı sen bu diziyi izleme yaşında var kalpten gidersin
İzlemiyor musun diziyi?spoiler icinde resimde paylasaydin iyiydi
hahaha evet oyun içinde oyun ezele gönderme vardı
Ercan Kesal fena sayılmaz akın ışık rolu için idare eder diyelim
Bir bitiremediler arkadaş sahneyi baştan ala ala bir kıskandım yani.Ohaa 5. reklam.
Ben bununla 4 saydım tam takip etmedim senin reklamı takip ettiğini görünceBen mi yanlış saydım?
Yap yap da düşmanlarımıza laf verme 23.45de bitmeliydi23.45'de reklam verdiyse tabii ki 00.00'da da reklam verilir her kanal yapıyor ben neden yap mıyım.
Yazdım ben bak bi sen.Ben bununla 4 saydım tam takip etmedim senin reklamı takip ettiğini görünce
Yap yap da düşmanlarımıza laf verme 23.45de bitmeliydi
İzlemiyor musun diziyi?
Başka dizi izleme bunu izle işte. Şu an televizyonlarda yayınlanan en güzel dizi.Yok abi malesef ayiracak zaman bulamadim diziye Üniversite faktörüde eklenince dahada zorlasiyor spoiler icinde resim bekliyorum